ASUS TUF Gaming F15 FX507 vs HP Victus 16-D1049NT

Bütçe
30000

drmblacksea

Zeptopat
Daha fazla  

Arkadaşlar bu iki PC arasında kaldım. Beni en az 5 yıl sorunsuz götürecek (teknoloji şans işi tabii ki), istediğim zaman oyunlarda sorun yasamamami sağlayacak bir ürün arıyorum. Bu iki ürün arasında kaldım. Hangisini önerirsiniz, artıları eksileri nelerdir? Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

HP'nin ekran kartı bir üst model ve RAM DDR5 ama en son PC aldığımda ASUS HP'den daha kalitelidir. Bir 7 8 yıl önce... Bu yuzden fiyat farkina deger mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam i5 islemci ve ddr4 olması biraz tereddüt ettiriyor.Ama daha güncel ekran kartı ve işlemci mevcut .4050 ile ilgili birkaç olumsuz yorum gördüm tereddüt ettim o yüzden. Sizce benim 12700 i7 yerine 13500 i5 daha mı uzun süre götürür? Seçtiğim iki ürün arasında f/p olarak hangisini önerirsiniz

Teşekkürler son olarak 4050 ile ilgili olumsuz yorumlar okumuştum onlar düzeltildi mi bir de DDR5 RAM çok fark ettirir mi DDR5 olmasına çok takılmaya gerek var mı sizce? Ekstra PC önerinizi yine açığım hocam

DDR5 farkını buradan görebilirsiniz, ne gibi kötü yorumlar? Voltaj limiti ise kalkmadı, kalkmaz da.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

DDR5 farkını buradan görebilirsiniz, ne gibi kötü yorumlar? Voltaj limiti ise kalkmadı, kalkmaz da.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Hocam mux switch var asusta sizce hplerde yok bu tercihimi etkilemeli mi? Birde i5 işlemci hp i7 işlemci hp ile aynı süre götürür mü beni eksileri ne olur yardımcı olursanız sevinirim

Yeni konular

Geri
Yukarı