ASUS TUF Gaming F15 FX507ZC4 RAM yükseltme yapılırsa garantiden çıkar mı?

onur_svs

Centipat
Daha fazla  
Bilgisayara RAM alacağım ama aklıma takılan tek soru, araştırdığım zaman oyuncu bilgisayarı diye izin veriyorlardı. RAM takviyesi ve SSD takviyesi yapınca garantiden çıkıyor mu? Bilgisayar çıkmaması lazım diye biliyorum. Gene sorayım dedidim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayara RAM alacağım ama aklıma takılan tek soru, araştırdığım zaman oyuncu bilgisayarı diye izin veriyorlardı. RAM takviyesi ve SSD takviyesi yapınca garantiden çıkıyor mu? Bilgisayar çıkmaması lazım diye biliyorum. Gene sorayım dedidim.
Parçayı dışarıdan alıp teknik servis'e ücreti karşılığı taktırdığınız müddet, bildiğim kadarı ile garanti dışı kalmaz cihaz.

Cihaza zarar gelmezse ASUS'lar garantiden çıkmıyor. Alt kasa RGB bağlantı soketi sabitleyicisi kırık diye bir arkadaşın laptopu garanti dışı olmuştu. Tırnak ucu kadar bir parça.

Yok bilgisayar mühendisiyim deneyimim var ama bazıları çıkar diyor bazıları çıkmaz diyor ASUS'un sayfasında yazmıyor ondan sordum bence çıkmaması lazım oyuncu bilgisayari diye geçiyor sonuçta.

Parçayı dışarıdan alıp teknik servis'e ücreti karşılığı taktırdığınız müddet, bildiğim kadarı ile garanti dışı kalmaz cihaz.
Bazıları da çıkmaz sen düzgün yaparsan diyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı