Bu modelin soğutmasının idare eder olması lazım işlemci de çok güçlü ve soğutması zor bir işlemci değil aslında yüksek mi gözüküyor testlerde?
TUF A15 var bende paneller aynı, parlaklığı düşük, görüntü kalitesi ve renkler olması gerektiği gibi. Biraz ışık sızması var bende.
Cihazla alakalı sorun varsa sorabilirsin.
Eğer size geldiği gibi kullanırsanız 90 dereceyi çok rahat görüyor ben uzun ömürlü olsun diye turbo boost'u kapadım 80'i görmüyor soğutucu ile, bir de seninki F serisi soğutması daha iyi.Isı degerler kaçtır acaba normalin üstünde mi?
Eğer size geldiği gibi kullanırsanız 90 dereceyi çok rahat görüyor ben uzun ömürlü olsun diye Turbo Boost'u kapadım 80'i görmüyor soğutucu ile, bir de seninki F serisi soğutması daha iyi.
Buradan bakıp kapatmıştım. ben forumda, YouTube'da gezerken sessiz modda kullanıyorum 60 derecelerde filan geziyor fan açmıyor. Ama modellerimizin arasında yıl farkı ve işlemci farkı var ona dikkat edin.
Net bir şey söylemek zor hocam.Yani benim kullandığım modelde artma ihtimali var mı oluyor yoksa sizinkine gore daha az olabilir mi?
Yani benim kullandığım modelde artma ihtimali var mı oluyor yoksa sizinkine gore daha az olabilir mi?
TUF A15 var bende paneller aynı, parlaklığı düşük, görüntü kalitesi ve renkler olması gerektiği gibi. Biraz ışık sızması var bende.
Cihazla alakalı sorun varsa sorabilirsin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.