ASUS TUF Gaming F15 oyuncu laptop alınır mı?

Bütçe
55.000
Hp victus lardada güzel laptoplar var ama sensör sorunu var diyolar alınırmı

HP Victus lardada güzel laptoplar var ama sensör sorunu var diyorlar alınır mı?

S0 ve R0 model numaları cihazlarda var. 120watt ekran kartına sahipler. Bu GameGaraj Slayer 4'ü almazsanız pişman olacaksınız ben size söylüyorum. Gerisi size kalmış.

50k bütçede bana i7 14700HX işlemciye 4070 bulun ben size alacağım. Bu GameGaraj Slayer 4 QHD+ 240Hz %100 sRGB panele sahip. Bu fiyatta bunu almamak ahmaklık olur asıl.
Güzel laptopta biraz bilindik olsa iyi olur MSI nin alt markasıymış galiba ama daha bilimdik bişi olsa iyi olur bide soğutması nasıl

Hp victus lardada güzel laptoplar var ama sensör sorunu var diyolar alınırmı
Ben kendi bilgisayarımda, ufak tefek şeyler dışında, bir problemle karşılaşmadım. Yalnız şunu belirteyim: Ben bilgisayar almak için piyasayı kontrol ettiğimde, RTX 4060 ekran kartına sahip en ucuz bilgisayar bu idi. Biraz da araştırma yapınca satın almaya (33000 ₺) karar vermiştim. Sizin bütçeniz epey daha yüksek, o yüzden bir tavsiyede bulunmaktan imtina ediyorum. Ancak tek tavsiyem, iyi araştırıp satın alınız.

Güzel laptopta biraz bilindik olsa iyi olur MSI'nin alt markasıymış galiba ama daha bilimdik bir şey olsa iyi olur bir de soğutması nasıl.

Soğutması gayet iyi. BIOS MSI, kasası da MSI sword kasa. Bilinmedik bir tarafı yok. Bu bütçede bu işlemciyi almamak saçmalık yani. 50k bütçede daha iyisi yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…