ASUS TUF Gaming F15 Pilde kasıyor

BenMirooo

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, bilgisayarım ASUS TUF Gaming F15 RTX 2050. Pilde işlemciyi kısıtlıyor. Masaüstünde bile kasıyor. Bir çözümü var mıdır? Yani oyun falan oynamayacağım sadece akıcı şekilde internette gezmek istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, bilgisayarım ASUS TUF Gaming F15 RTX 2050. Pilde işlemciyi kısıtlıyor. Masaüstünde bile kasıyor. Bir çözümü var mıdır? Yani oyun falan oynamayacağım sadece akıcı şekilde internette gezmek istiyorum.
Güç seçenekleri > yeni güç profili oluştur > performans > oluştur > oluşturduğun güç profilini seç ve onayla.

Güç seçenekleri > yeni güç profili oluştur > performans > oluştur > oluşturduğun güç profilini seç ve onayla.
denetim masasındanmı yoksa armoury cratedenmi ?

Kanka bir de bu fanların hızını manuel olarak ayarlamak istiyorum onu nasıl yapacağız? Biliyor musun?

Yapmıştım Denetim Masası'ndan olmuyor yine aynı kasıyor

denetim masasındanmı yoksa armoury cratedenmi ?

Kanka bir de bu fanların hızını manuel olarak ayarlamak istiyorum onu nasıl yapacağız? Biliyor musun?

Fanların hızını ayarlamayı bilmiyorum maalesef.

Görev yöneticisinden CPU, RAM GPU ekran görüntüsünü atar mısın?

1738191044858.png

Panel güç tasarrufunu kapatıp dener misin?

Denetim Masası'ndan mı yoksa Armoury Crate'den mi?

Armoury Crate üzerinden manuel mode aç

1738191119795.png

Güç planı oluştururken dengeli diyor başka seçenekler çıkmıyor?

1738191175974.png

Panel güç tasarrufu kapalı

Dosya Ekleri

• 1738191103426.png
    1738191103426.png
    124,1 KB · Görüntüleme: 21
Ekran ayarlarına girip senin ekran Hz in kaçta ona bir bakar mısın?

Laptopu Windows modunda değil sessiz moda al ve prizde Turbo veya performans modda kullan

Kanka görmüştüm bunu hatta oradakı kodu alıp CMD yapıştırdım ama güç seçeneklerine baktığımda nihai performans yok

Laptopu Windows modunda değil sessiz moda al ve prizde Turbo veya performans modda kullan

Kanka pilde Turbo aktif olmuyor performanstada kasıyor masaüstünde bile

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı