aboubakartubisi Picopat Katılım 14 Temmuz 2024 Mesajlar 142 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2025 #11 Tecno_Pilav dedi: Araştırıyorum ben. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkür ederim.
Tecno_Pilav Picopat Katılım 23 Ocak 2025 Mesajlar 192 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2025 #12 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şöyle bir kaynak buldum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bir de şöyle bir kaynak var.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şöyle bir kaynak buldum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bir de şöyle bir kaynak var.
aboubakartubisi Picopat Katılım 14 Temmuz 2024 Mesajlar 142 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2025 #13 Tecno_Pilav dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şöyle bir kaynak buldum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bir de şöyle bir kaynak var. Genişletmek için tıkla... Hocam ilk kaynağın yaptığı işlemci ekran kartını devre dışı bırakmış ve bununda zararı var diye biliyorum yanlışım yok ise. Şimdi ikinciye bakacağım.
Tecno_Pilav dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şöyle bir kaynak buldum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bir de şöyle bir kaynak var. Genişletmek için tıkla... Hocam ilk kaynağın yaptığı işlemci ekran kartını devre dışı bırakmış ve bununda zararı var diye biliyorum yanlışım yok ise. Şimdi ikinciye bakacağım.
Tecno_Pilav Picopat Katılım 23 Ocak 2025 Mesajlar 192 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2025 #14 Technopat'ta başka konularda var o konularda da sürücü güncellemesi yapınca düzelmiş.
aboubakartubisi Picopat Katılım 14 Temmuz 2024 Mesajlar 142 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2025 #15 Tecno_Pilav dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şöyle bir kaynak buldum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bir de şöyle bir kaynak var. Genişletmek için tıkla... İkincidede bir şey değişmedi hocam birinciyi uygulamayı deneyim mi?
Tecno_Pilav dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şöyle bir kaynak buldum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bir de şöyle bir kaynak var. Genişletmek için tıkla... İkincidede bir şey değişmedi hocam birinciyi uygulamayı deneyim mi?
Tecno_Pilav Picopat Katılım 23 Ocak 2025 Mesajlar 192 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2025 #16 Tecno_Pilav dedi: Technopat'ta başka konularda var o konularda da sürücü güncellemesi yapınca düzelmiş. Genişletmek için tıkla... Bence bu yöntemi bir dene ilk. aboubakartubisi dedi: İkincidede bir şey değişmedi hocam birinciyi uygulamayı deneyim mi? Genişletmek için tıkla... Tek mi ekran kartım mı var yoksa çift ekran kartın mı?
Tecno_Pilav dedi: Technopat'ta başka konularda var o konularda da sürücü güncellemesi yapınca düzelmiş. Genişletmek için tıkla... Bence bu yöntemi bir dene ilk. aboubakartubisi dedi: İkincidede bir şey değişmedi hocam birinciyi uygulamayı deneyim mi? Genişletmek için tıkla... Tek mi ekran kartım mı var yoksa çift ekran kartın mı?
aboubakartubisi Picopat Katılım 14 Temmuz 2024 Mesajlar 142 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2025 #17 Önceden yapınca bir şey değişmemişdi ama yeni sürücü var şuan onu güncelleyip geleceğim olmazsa birinci yöntemi deneyeceğim. Tecno_Pilav dedi: Bence bu yöntemi bir dene ilk. Genişletmek için tıkla... Tecno_Pilav dedi: Bence bu yöntemi bir dene ilk. Tek mi ekran kartım mı var yoksa çift ekran kartın mı? Genişletmek için tıkla... Çift hocam işlemci ekran kartı ve RTX ekran kartı.
Önceden yapınca bir şey değişmemişdi ama yeni sürücü var şuan onu güncelleyip geleceğim olmazsa birinci yöntemi deneyeceğim. Tecno_Pilav dedi: Bence bu yöntemi bir dene ilk. Genişletmek için tıkla... Tecno_Pilav dedi: Bence bu yöntemi bir dene ilk. Tek mi ekran kartım mı var yoksa çift ekran kartın mı? Genişletmek için tıkla... Çift hocam işlemci ekran kartı ve RTX ekran kartı.
Tecno_Pilav Picopat Katılım 23 Ocak 2025 Mesajlar 192 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2025 #18 Çift ekran kartı ise oyun oynarsan kasar.
aboubakartubisi Picopat Katılım 14 Temmuz 2024 Mesajlar 142 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2025 #19 Tecno_Pilav dedi: Çift ekran kartı ise oyun oynarsan kasar. Genişletmek için tıkla... Hocam diğerini kaldırdım değişik bir şey oldu ekranım.
Tecno_Pilav dedi: Çift ekran kartı ise oyun oynarsan kasar. Genişletmek için tıkla... Hocam diğerini kaldırdım değişik bir şey oldu ekranım.
Tecno_Pilav Picopat Katılım 23 Ocak 2025 Mesajlar 192 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2025 #20 Ne oldu.