blackweather Hectopat Katılım 10 Haziran 2019 Mesajlar 191 30 Temmuz 2021 #51 NecmiHoca dedi: Şarj olayı pil ömrünü yememesi için %94te tutuyor olabilir.Yani prizde kullanabilmek için olabilir. Genişletmek için tıkla... Pili azaltıp deneyeceğim şimdi
NecmiHoca dedi: Şarj olayı pil ömrünü yememesi için %94te tutuyor olabilir.Yani prizde kullanabilmek için olabilir. Genişletmek için tıkla... Pili azaltıp deneyeceğim şimdi
2 296822 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Ocak 2020 Mesajlar 11.747 Makaleler 19 Çözümler 69 30 Temmuz 2021 #52 ASUS TUF tabii ki. Sıcaklık problemi ASUS TUF Gaming A15 serisinde vardı.
yigit71609 Hectopat Katılım 5 Şubat 2021 Mesajlar 184 Çözümler 1 Yer Aydın Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2021 #53 Alleince dedi: Hocam monster almanızı önermem. Bir 10 FPS fark için fazla sıcaklık veya kronik sorunlar ile uğraşmaya gerek yok. Attığınız ASUS`u kullanıyorum. Sorularınızı alabilirim. Genişletmek için tıkla... Merhaba hocam. Sizdeki cihazdan satın almayı düşünüyorum herhangi problem yaşadınız mı? Bide hangi satıcıdan satın aldınız acaba ?
Alleince dedi: Hocam monster almanızı önermem. Bir 10 FPS fark için fazla sıcaklık veya kronik sorunlar ile uğraşmaya gerek yok. Attığınız ASUS`u kullanıyorum. Sorularınızı alabilirim. Genişletmek için tıkla... Merhaba hocam. Sizdeki cihazdan satın almayı düşünüyorum herhangi problem yaşadınız mı? Bide hangi satıcıdan satın aldınız acaba ?