Çözüldü ASUS TUF Gaming FX506HE-HN011 GPU'su kaç Watt?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Rahat oynatır hocam, ama bütçe nedir fiyatı pahalıymış biraz.
Hocam bütçe 16.800 ek olarak 750 liram var ram eklemesi veya klavye için kullanacağım aşşağı yukarı aynı özellikler var araştırdım Lenovo vb. markaların laptopları mevcut ancak servise gidip şarj aleti değişimi yapılması gerekiyormuş zaten adanada yaşıyorum cihazı geri yollayıp gelmesiye uğraşmak istemedim o yüzden bu modeli seçtim.
 
O modelde Wi-Fi kartından dolayi mavi ekran sorunları olabiliyor, şuna bakabilirsiniz https://www.akakce.com/laptop-noteb...-notebook-nh-qesey-001-fiyati,1888733894.html
Acer nitro eskiden kullandığım bir cihaz. 1050 ti ve i5 işlemcili modeli hiç memnun kalmadım o kadar bakım ve dikkatlı kullanıma rağmen saçma sapan hatalarla karşılaştım. Bahsettiğiniz sorun 3050ti lı modelde yaşanıyor mu yoksa 506he modellerin hepsinde mi geçerli aylarca kullanıp sorun yaşamayan insanlar var bahsettiğiniz durum yaşanırsa garanti bu işi çözmez mi?
 
Acer Nitro eskiden kullandığım bir cihaz. 1050 Ti ve i5 işlemcili modeli hiç memnun kalmadım o kadar bakım ve dikkatlı kullanıma rağmen saçma sapan hatalarla karşılaştım. Bahsettiğiniz sorun 3050 Ti'lı modelde yaşanıyor mu yoksa 506he modellerin hepsinde mi geçerli aylarca kullanıp sorun yaşamayan insanlar var bahsettiğiniz durum yaşanırsa garanti bu işi çözmez mi?

Direkt Wi-Fi kartı sorunlu hocam, onu degistirirseniz çözülür elbette. Nitro'larin eski kasaları sorunluydu fakat bu modelleri gayet iyi 2020 model sonrasinda duzelttiler.
 

FX506 larin çoğunda MediaTek kullanılıyor diye biliyorum. Bu ha bire mavi ekran alacağınız anlamına gelmiyor ama.

Ekstra olarak forumdada bunun sorunlu olarak geçtiğini çokça görebilirsiniz zaten.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı