Çözüldü ASUS TUF Gaming GT301 nasıldır?

• Konuyu başlatan Tortue
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 42
  • Görüntüleme 19.549
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
1
Yer
İstanbul
Bu ürün nasıldır, bu ürünün yerine önerebileceğiniz alternatif ürün var mıdır? Kullanan arkadaşlardan da yorumlarını bekliyorum. İçerisinde bulunan fanlar sessiz mi özellikle, hava akışı sağlam mıdır?

1601744849240.png

Çözüm

Rev200+High Power GD 750 güzel gitmez değil ha. :)

O ROG kartı dik tutmak güzel olur yalnız dik olduğu için en fazla 32cm GPU desteği var.
Vatan'a göre 140mm boyutunda 2 adet fan desteği mevcut, radyatör desteği de var.
Radyatör Desteği
Ön: 120, 140, 240, 280, 360mm
Arka: 120mm

Küçük bir kasa, ben tavsiye etmiyorum. TD500 tercih edin derim.

Bu arada konu sahibi(etiketlemeyemedim) sizde ML240 soğutma ve ROG RX580 var diye biliyorum.
Soğutmayı öne takarsanız ekran kartına değme yapabilir, değme yapmasa da hava basıncı olarak negatif etki yaratabilir.

Bu arada konu sahibi(etiketlemeyemedim) sizde ML240 soğutma ve ROG RX580 var diye biliyorum.
Soğutmayı öne takarsanız ekran kartına değme yapabilir, değme yapmasa da hava basıncı olarak negatif etki yaratabilir.

Doğru ama ön tarafa takmayı sağlıklı bulmuyorum üst taraf idealdir hava akışı açısından. Çok kararsız kaldım bir süre daha beklemeyi tercih edeceğim. Şu anki kasa Rampage Miracle V1 ben bu kasanın ön camını söküp mesh yaptım hava akışında sorun yok fakat fanlardan şikayetçiyim, kasayla beraber (en az 4 fanlı bir kasa) iyi bir şey alayım demiştim. ROG kasalara baktım maşallahı var fiyatının. :)

Fiyatına göre güzel görünmüyor. Asus 500 TL edecek kasaya TUF etiketi yapıştırıp iki katı etiket koymuş gibi. Aynı fiyata iCUE 220T de bulunuyor Vatan'da. TUF'ın dizaynı Rampage kasalara benziyor. En son Anadolu'nun ücra ilçelerindeki internet kafelerde vardı böyle kasalardan.

@kino 220T de küçük. ROG 3080 o kasaya sığmıyor mesela, geçen konuda biri o yüzden ROG yerine TUF alacağını belirtti.

Bu arada Anadolu'nun en ücra köşelerinde yaşayan biri olarak bu kasanın %1'i bile gelmedi :)

Üstte yeterli boşluk yok kasada.

Dediğim kasalara baktın mı? Özellikle de XPG battlecruiser güzel duruyordu, keza Corsair 4000 serisi ve CM TD500'de öyle.

Evet inceledim XPG olanın ön tarafı mesh değil bu yüzden beğenmedim, yanlardan hava alıyor sadece. Corsair 4000 serisinin beyazı değil de siyahı çok güzel görünüyor, Hepsiburada'dan belki alabilirim ama bir yandan da şöyle düşünüyorum. Yanında PSU olan bir kasa mı almalıyım diye. Biliyorsunuz ki elimdeki PSU'dan dolayı kanser olmuştum. :D.

Fiyatına göre güzel görünmüyor. ASUS 500 TL edecek kasaya TUF etiketi yapıştırıp iki katı etiket koymuş gibi. Aynı fiyata iCUE 220T de bulunuyor Vatan'da. TUF'ın dizaynı Rampage kasalara benziyor. En son Anadolu'nun ücra ilçelerindeki internet kafelerde vardı böyle kasalardan.

Yani, ASUS biraz o şekilde davranıyor aslında.

Fiyatına göre güzel görünmüyor. Asus 500 TL edecek kasaya TUF etiketi yapıştırıp iki katı etiket koymuş gibi. Aynı fiyata iCUE 220T de bulunuyor Vatan'da. TUF'ın dizaynı Rampage kasalara benziyor. En son Anadolu'nun ücra ilçelerindeki internet kafelerde vardı böyle kasalardan.
Powerboost 220T var bir de :ROFL:

PSU'lu da bir şey bulabiliriz tabii ki.

Mesela High Power GD 600 ile MSI MAG 100R olabilir diye düşünüyorum.
Araştırma ile iyi bir şey bulmaya çalışırım.

XPG o modeli NZXT gibi kasanın çeliği boydan boya delikli yapıda bu arada, sadece o delikler değil yani.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı