Bu ürün nasıldır, bu ürünün yerine önerebileceğiniz alternatif ürün var mıdır? Kullanan arkadaşlardan da yorumlarını bekliyorum. İçerisinde bulunan fanlar sessiz mi özellikle, hava akışı sağlam mıdır?
Radyatör DesteğiVatan'a göre 140mm boyutunda 2 adet fan desteği mevcut, radyatör desteği de var.
www.asus.com
Bu arada konu sahibi(etiketlemeyemedim) sizde ML240 soğutma ve ROG RX580 var diye biliyorum.
Soğutmayı öne takarsanız ekran kartına değme yapabilir, değme yapmasa da hava basıncı olarak negatif etki yaratabilir.
Üstte yeterli boşluk yok kasada.
Dediğim kasalara baktın mı? Özellikle de XPG battlecruiser güzel duruyordu, keza Corsair 4000 serisi ve CM TD500'de öyle.
Fiyatına göre güzel görünmüyor. ASUS 500 TL edecek kasaya TUF etiketi yapıştırıp iki katı etiket koymuş gibi. Aynı fiyata iCUE 220T de bulunuyor Vatan'da. TUF'ın dizaynı Rampage kasalara benziyor. En son Anadolu'nun ücra ilçelerindeki internet kafelerde vardı böyle kasalardan.
Powerboost 220T var bir deFiyatına göre güzel görünmüyor. Asus 500 TL edecek kasaya TUF etiketi yapıştırıp iki katı etiket koymuş gibi. Aynı fiyata iCUE 220T de bulunuyor Vatan'da. TUF'ın dizaynı Rampage kasalara benziyor. En son Anadolu'nun ücra ilçelerindeki internet kafelerde vardı böyle kasalardan.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.