VVentos
Hectopat
Daha fazla
Merhaba. Anakartım ASUS Prime B350M-K kulaklığım ise ASUS TUF Gaming H3 kulaklık mikrofonu kullanıyorum. Sorunumu kısaca anlatmam gerekirse, herhangi bir sesli iletişim uygulamasında kulaklığıma gelen yani bilgisayardan gelen kendi sesleri de dahil olmak üzere her sesi karşı taraf duyuyor. İşin ilginç tarafı ben mikrofondan konuşurken kulaklığımdan gelen ses daha baskın olarak benim sesimden bile fazla karşı tarafa gidiyor ve benim sesimi bile bastırıyor. Üstüne üstlük mikrofona inanılmaz fazla dip ses gelip yankı yapıyor. Discord'u kripssiz kullanmam imkansız ve yankıdan zaten rahatsız oldukları için kullanamıyorum. Kulaklıktan dışarıya mikrofona ulaşacak kadar asla ses çıkmıyor. Çok uzun zamandır bu sorundan muzdariptim. En son arkadaşım reatlek driverını silip tekrar yükletti ve bu sorun katlanarak arttı. Son çare olarak tamamen bilgisayara format atıp temiz kurulum dahi yapsam sorun devam ediyor. Sorun gerçekten mikrofonun kötülüğünden mi yoksa başka bir sebepten mi anlayamıyorum. Kulaklığı 2 jak girişi halinde ayırıcı aparat kullanıp takıyorum. Ön panelde de aynı sorun var arka panelde de tamamen aynı sorun var. Bana yardımcı olabilecek var mı? Bilgisayar formatlı temiz halde.
Bu durumdan çok sıkıldım yok mudur arkadaşlar bunun çözümü yardımcı olun nolursunuz.
Arkadaşlar sizce sorun kulaklık için kullandığım jak ayırıcıdan kaynaklanıyor olabilir mi? Sinirlendim ve kopardım şimdi. Bunu kullanıyordum bence zaten dandikti. Sizin önereceğiniz bir jak ayırıcı var mıdır? Veya ekstra olarak almam gereken ses kartı vb. yardımınıza ihtiyacım var.
Bu durumdan çok sıkıldım yok mudur arkadaşlar bunun çözümü yardımcı olun nolursunuz.
Arkadaşlar sizce sorun kulaklık için kullandığım jak ayırıcıdan kaynaklanıyor olabilir mi? Sinirlendim ve kopardım şimdi. Bunu kullanıyordum bence zaten dandikti. Sizin önereceğiniz bir jak ayırıcı var mıdır? Veya ekstra olarak almam gereken ses kartı vb. yardımınıza ihtiyacım var.
Son düzenleme: