300-500 arasıBütçe?
çok teşekkürler peki ikisi arasında hangisini seçerdin? ve şu asus tuf h3 bunların yanında geride mi kalıyor onu mesela neden sildin veya hyperXi bilgi amaçlı soruyorum![]()
Corsair HS50 PRO Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Corsair HS50 PRO Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair HS50 PRO Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 899,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Lenovo H500 Pro GXD0T69864 Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Lenovo H500 Pro GXD0T69864 Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Lenovo H500 Pro GXD0T69864 Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 535,50 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
tamamdır teşekkürlerHS50 Pro çok daha makul seçenek gibi.
hs50 pro 7.1 değilmiş galiba ben monster laptop kullanıyorum bu bende bi sorun yaratır mıHS50 Pro çok daha makul seçenek gibi.
Sizin attıklarınız zamanında daha ucuz idi ve o zaman alınabilirdi, şimdi o fiyatları hak edip etmedikleri tartışılır. Ayrıca HS35 Pro direkt çöpten farksız, 200 TL bile verilmez.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.