ASUS TUF Gaming H5 Lite nasıldır?

mopish

Decapat
Katılım
25 Mart 2021
Mesajlar
133
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Normalde kulaklığa hiç bakmamıştım butceme uymadıgı için ama İncehesap'ta bir anda butceme uygun fiyata dusunce dikkatımı cekti ve aldım 400 TL butcem vardı. Sizce iyi mi yaptım?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de almayı düşünüyorum, siz kullandınız mı?
Aldım. Yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum mikrofonu olsun ses olsun bi sorunu yok. Ses seviyesi hakkında çok bir şey diyemem cünkü bundan önceki kulaklığım rampage snr-10 du ona göre ses kalitesi iyi tabii ki. Mikrofonu gayet iyi arkadaşlarımla oyun oynadığımda arkamda çok ses olmasına ragmen ses gelmiyor arkadan dediler. Onun dışında valorant cs gibi fps oyunlarında adamların nereden geldiğini rahatça anlayabiliyorsun.
 
Aldım. Yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum mikrofonu olsun ses olsun bir sorunu yok. Ses seviyesi hakkında çok bir şey diyemem cünkü bundan önceki kulaklığım Rampage SNR-10'du ona göre ses kalitesi iyi tabii ki. Mikrofonu gayet iyi arkadaşlarımla oyun oynadığımda arkamda çok ses olmasına ragmen ses gelmiyor arkadan dediler. Onun dışında Valorant CS gibi FPS oyunlarında adamların nereden geldiğini rahatça anlayabiliyorsun.

Merhaba, program falan var mı, direkt takınca mı çalışıyor? Son olarak uzun kullandığınızda herhangi bir ağrı falan hissetiniz mi? Malum yasaklar başladı, artık zamanımı oyunu oynamaya ayırdım.
 
Uzun kullanımınız olmuştur sanırsam şuan eksik ve artı yönlerini söyleyebilirmisin rica etsem?
Yüksek kalite bir kulaklık kullanmadım, ona göre yorumlayacağım uzun kullanımda terlettiği oluyor. Sesler gayet iyi fps oyunlarında adamların nereden geldiğini gayet rahat anlayabiliyorsunuz. Şuanlık bir sıkıntısını görmedim.
 
Merhaba, 2 gündür forumda bakmadığım yer kalmadı ama bir sonuca varamadım. Kulaklığı bende aldım laptop da kullanıyorum. Micini daha yeni kullanabildim. Ancak yaka mikrofonu çalışıyor. Harici taktığımız mikrofona geçiş yapamıyorum maalesef. Harici mikrofonu kullanmak için herhangi bir ayar, değişiklik yaptınız mı? Veya siz laptop veya masaüstü hangisinde kullanıyorsunuz? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
 
Merhaba, 2 gündür forumda bakmadığım yer kalmadı ama bir sonuca varamadım. Kulaklığı bende aldım laptop da kullanıyorum. Mic'ini daha yeni kullanabildim. Ancak yaka mikrofonu çalışıyor. Harici taktığımız mikrofona geçiş yapamıyorum maalesef. Harici mikrofonu kullanmak için herhangi bir ayar, değişiklik yaptınız mı? Veya siz laptop veya masaüstü hangisinde kullanıyorsunuz? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Ben direkt kulaklığa taktım. Herhangi bir ayar yapmadım. Laptop kullanıyorum bu arada.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı