ASUS TUF Gaming M3 alınır mı?

Alcheinz

Centipat
Katılım
7 Eylül 2022
Mesajlar
310
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Başlıkta bahsettiğim gibi ASUS TUF Gaming M3 almayı düşünüyorum. ASUS TUF A15 kullanıcısı olduğum için Aura Sync gibi özelliklerle tatlı durabileceğini düşünüyorum. Elim ortalama büyüklükte, bu fiyat bandında başka önerileriniz varsa belirtin. Almışken sağlam bir şey olsun F/P olsun istiyorum.

1668767449007.png
 

HyperX Pulsfire Haste.

Aura Sync için alıyorsanız almayın derim. Ben de TUF Gaming M5 ve TUF Gaming K3 var ve Aura Sync açtığım zaman oyunun tam ortasında mouse gidiyor ve çıkarıp takmam gerekiyor. Garip yanıysa sanki mouse beni izliyormuşcasına tam savaş anında gidiyor. Tam bir kriz sebebi. Asus yazılım açısından gerçekten çok kötü.

Bende TUF K7 kullanıyorum. Eski anakartım X570 E ROG idi. Armoury cidden çöp. Daha kötü bir yazılım görmedim.
 
Bende bu modele İtopya üzerinden bir ara 200 TL alacaktım siteye üye oldum bir baktım sitede 240 TL oldu. Almaktan vazgeçtim. Burada kullanan ve deneyimleyen arkadaşların bazılarının sakalı olmasa da söz dinlemek lazım.
 
Hocam üzülerek söylüyorum, laptop ile uyumlu çalışmayacak RGB'si.

Asus Tuf F15 laptopta Rog Keris Wireless mouse ve Rog Falchion Wireless klavye kullandım. Mouse ve Klavye birlikte senkron çalışıyor ama laptopun klavye ledi diğer bileşenlerle senkron olmuyor. Direk senkron etme tiki kapalı 😞

O yüzden bütçeniz dahilindeki en iyi mouse'u alın. Senkronizasyonu düşünmeyin.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı