Çözüldü ASUS TUF Gaming MediaTek Wi-Fi 6 MT7921 Wireless LAN Card çalışmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

OKingChaos

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,
Yaklaşık 2 yıldır bu sorunu yaşıyorum. Arada Wi-Fi kartı hiç çalışmıyordu ancak daha sonra (1 ay sonra) düzeliyordu bundan dolayı da şu ana kadar pek önemsemedim.
Her türlü çözümü denedim ama son 2 aydır hiçbir şekilde çalışmıyor ve direkt bilgisayarı açtıktan 1 dk sonra kapatıyor kendini. Aynı şekilde Bluetooth da kapanıyor. İkisi arasında bir bağlantı var mı bilmiyorum ama ben öyle düşünüyorum.
Ben artık çözüm yerine sizden önerebileceğiniz Wi-Fi kartları istiyorum. Bana Wi-Fi Card önerir misiniz?

Bilgisayarımın markası: ASUS TUF Gaming F15.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Mercusys MA80Xe, AX3000 Wi-Fi 6 Bluetooth 5.2 PCI-e adaptör Amazon.com.tr

Bunu alıp içinde olan Wi-Fi kartını laptopa takın. Türkiye'de direkt olarak Wi-Fi kart bulmak zormuş maalesef. Intel Wi-Fi Card var içinde. Bu arafa Wi-Fi kartları hem Bluetooth hem Wi-Fi özelliği kazandırır günümüzde. Sizde hem Wi-Fi hem Bluetooth gitmesi ondan dolayı, aynı kart üstünde yönetiliyor.

Bunu alıp içinde olan Wi-Fi kartını laptopa takın. Türkiye'de direkt olarak Wi-Fi kart bulmak zormuş maalesef. Intel Wi-Fi Card var içinde. Bu arafa Wi-Fi kartları hem Bluetooth hem Wi-Fi özelliği kazandırır günümüzde. Sizde hem Wi-Fi hem Bluetooth gitmesi ondan dolayı, aynı kart üstünde yönetiliyor.

Çözüm

Teşekkür ederim dostum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı