ASUS TUF Gaming sisteme Windows 10 kurulumu nasıl yapılır?

CaBul

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba ASUS TUF Gaming cihazım az önce elime ulaştı. BIOS'tan hangi ayarları yapmam gerekiyor? Ve Windows yükleme ekranında touchpadim çalışmıyor.
@Average Turko

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Windows'u kurdum. Touchpad çalışmıyor şu an hala. Ayrıca internet hızım düşük kalıyor diğer cihazıma göre. Bir de driverlara nereden ulaşabilirim?

Cihazın tam modeli nedir? Bunlarda farklı seriler var. Sitesinden bulunabilir.

Windows'u kurdum. Touchpad çalışmıyor şu an hala. Ayrıca internet hızım düşük kalıyor diğer cihazıma göre. Bir de driverlara nereden ulaşabilirim?

Windows güncelleştirmeleriniz tamamen bittikten sonra, cihazınızın marka ve model numarasını yazdıktan sonra sonuna driver kelimesini ekleyip aratın ve kendi sitesinden yonge seti ses driverı ve diğer gerekli yazılımları indirip kurun. Ekstra olarak ekran kartınızın driverını sitesinden indirebilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı