ASUS TUF Gaming VG249Q1A 23.8 alınır mı?

Hocam ya ben körüm ya da siz yanlış anladınız, yazan yeri atma şansınız var mı? ben Hepsiburada ürünün bazı yorumlarını da okudum teşhir ürün diye ilk defa sizden duyuyorum.
Hocam Estağfirullah bende bugün almaktan dediğim gibi teşhir diye görünce vazgeçtim. Ölü pixel ve ghosting sıkıntısı olmasın istiyorum ondan karar veremedim benimde aklımdaki monitör eğer teşhir değilse bende almak isterim fiyatı uygun. Sadece satıcısı aynı olunca aklımda soru işareti oldu sizide uyarayım dedim

Hocam aman deyim ne teşhiri teşhirse bende almam zaten, ben hiçbir teşhir ibaresi veya yorumu görmediğim için satın aldım, siz nerede gördünüz resim atarsanız iyi olur, onun dışında alın derim bir süre 3400 TL idi şuan düştü.

Ben bugün cimriden modeli yazdım en düşük fiyat vizyonbilgisayar.com da çıkınca bir girip bakayım dedim hepsiburadaki satıcıyla aynı olunca vazgeçtim. Ama araştırıyorum korku vermek istemiyorum ya da olumsuz birşey demek istemiyorum sitesine bir girip teşhir kategorisine bakabilirsiniz.

Sitelerinde sadece bu teşhir o da zaten kocaman yazıyor teşhir diye ben problem çıkacağını sanmıyorum çünkü konuda şuan 2 kişi aldık öyle olsa bizde iade ederiz. ASUS 24.1" PA248QV 1920x1200 MONITOR TEŞHİR

Monitör geldi ölü piksel çıkmadı ghosting de çıkmadı fakat biraz ışık sızması var ama sorun olacağını sanmam kamera biraz abartmış olabilir o kadar fazla değil.

Son düzenleme:

İyi kullanımlar hocam, bende bekliyorum gelmesini şuan dağıtımda diyor kargo, anlamıyorum kargo şirketlerini adamlara düz ayak yerde oturmama rağmen taa tepelerden başlıyorlar dağıtıma.

An itibari ile bana da geldi, kargo ile bayağı uğraştım her neyse, sıfır ölü piksel ghosting de yok ve İPS glow bende aşırı azdı, sadece sağ üst de azıcık vardı, herhalde bu modelde en az olacak ışık sızması bende olabilir, çok memnunum görüntü kalitesi Samsung'tan daha iyi sebebi İPS olması diyebilirim, herkese öneririm bu fiyata on numara.

Son düzenleme:
İyi kullanımlar dilerim oyunlarda karanlık alanlarda rahatsız etmiyorsa kullanmaya devam edilir. Ama siyah renkler gri beyaza yakınsa iade düşünebiliriz gibi fotoğrafta biraz çok parlama var. Hayırlı akşamlar dilerim

Hocam o fotoğraf bana çok uzak, bende ışık kapalı ışık sızması testinde sadece sağ üstte az var, onun dışında VA panel gibi siyah her yer, gerçekten memnunum şuan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…