ErezayiR Hectopat Katılım 19 Eylül 2020 Mesajlar 272 Yer Hatay Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 8 Nisan 2023 #11 Diow dedi: Çok teşekkür ederim yardımın için. Hangisisinden bahsediyorsun tam olarak anlamadım. Genişletmek için tıkla... Hocam konu başlığında bahsettiğiniz monitör.
Diow dedi: Çok teşekkür ederim yardımın için. Hangisisinden bahsediyorsun tam olarak anlamadım. Genişletmek için tıkla... Hocam konu başlığında bahsettiğiniz monitör.
Diow Hectopat Katılım 6 Ağustos 2022 Mesajlar 219 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2023 #12 ErezayiR dedi: Hocam konu başlığında bahsettiğiniz monitör. Genişletmek için tıkla... Anladım. Monitör de ghosting var mı?
ErezayiR dedi: Hocam konu başlığında bahsettiğiniz monitör. Genişletmek için tıkla... Anladım. Monitör de ghosting var mı?
ErezayiR Hectopat Katılım 19 Eylül 2020 Mesajlar 272 Yer Hatay Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 8 Nisan 2023 #13 Diow dedi: Anladım. Monitör de ghosting var mı? Genişletmek için tıkla... Bende yok şans işi.