Önerilerim olarak;ASUS TUF VG249Q vs AOC 24G2U
Merhaba arkadaşlar, bir iki gün önce bir konu açıp monitör tavsiyesi istemiştim sizden. Kafamdaki seçenekleri ikiye indirgedim. Hangisini almamı tavsiye edersiniz? Sebebiyle ile birlikte yorumlarınızı ve ankete katılımınızı bekliyorum. Teşekkürler. 1: Asus TUF VG249Q 23.8" 144Hz 1ms...www.technopat.net İstediğiniz kadar konuyu inceleyebilirsiniz hocam VG249Q modelinde ölü pikseller yüzünden rezil olan bir sürü kişi tanıyorum ve forumda da bu sorunu yaşayan bir sürü arkadaş var ve Ghosting olduğunu iddia edenler oldu ancak bu bir iddia gözle görmedim şahsen, ancak diğer ölü piksel sorunlarına tanık oldum.
Yorumlarını okudunuz mu ?Birde şu var indirimde 1800 TL 165 Hz, bakın isterseniz. Bütçem yetmediğinden alamadım yoksa bunu alcaktım kesinlikle.
Asus TUF Gaming VG249Q1R 23.8" 165Hz 1ms (HDMI+Display) Fiyatı
Asus TUF Gaming VG249Q1R 23.8" 165Hz 1ms (HDMI+Display) en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Yükseklik ayarı yok, sağa-sola döndürme yok. Kavis yok. 350 candela değerine 250 candela değeri. Tek avantajı 165 hz olması, alınmaz bence.Birde şu var indirimde 1800 TL 165 Hz, bakın isterseniz. Bütçem yetmediğinden alamadım yoksa bunu alcaktım kesinlikle.
Asus TUF Gaming VG249Q1R 23.8" 165Hz 1ms (HDMI+Display) Fiyatı
Asus TUF Gaming VG249Q1R 23.8" 165Hz 1ms (HDMI+Display) en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Alınır, ama eğer bunu almazsan Dell monitörlere de bakabilirsin, kaliteli oluyorlar.
Önerilerim olarak;
Samsung LC24RG50FQMXUF 23.5" 4ms Full HD Freesync Curved Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Samsung LC24RG50FQMXUF 23.5" 4ms Full HD Freesync Curved Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Samsung LC24RG50FQMXUF 23.5" 4ms Full HD Freesync Curved Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 3.250,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com AOC 24G2U/BK 24" 1ms Full HD IPS Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
AOC 24G2U/BK 24" 1ms Full HD IPS Oyuncu Monitörü arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com ViewSonic XG2405 24" 1 ms Full HD FreeSync IPS Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz ViewSonic XG2405 24" 1 ms Full HD FreeSync IPS Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! ViewSonic XG2405 24" 1 ms Full HD FreeSync IPS Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 4.617,60 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com