ASUS TUF Gaming VG24VQ vs Dell S2421HGF

SEMİHBURMACİ

Yoctopat
Daha fazla  
Tepkime süresi açısından gerçek 1ms'i TN paneller verir yani linkini bıraktığın Dell. Fakat çok profesyonel bir şekilde oynamıyosan Valorant'ı ASUS derim ben. VG24VQ'yu kendim kullanıyorum CS, Valorant vs'de oynuyorum dizi falan da izliyorum çok memnunum.

Tepkime süresi açısından gerçek 1Ms'i TN paneller verir yani linkini bıraktığın Dell. Fakat çok profesyonel bir şekilde oynamıyosan Valorant'ı ASUS derim ben. VG24Vq'yu kendim kullanıyorum CS, Valorant Vs'de oynuyorum dizi falan da izliyorum çok memnunum.

Kral bende senin gibiyim de monitörde ghosting vsarmı peki bu arada teşekkürler tavsiyen için.
Yükseklik ayarı şart değilse önerebilirim.

Düşünürüm teşekkürler

teşekkürler kullanıyormusun kullanıyorsan ghostingi varmı ?
Kullandığım bir ürün değil.
Az önce senin için araştırma yaptım kıyaslama olarak.
Biraz daha üstün gibi duruyor senin koyduklarına kıyasla.
Diğer ürünlere dahi baktım ama tek alternatif bunu bulabildim. Fiyat performans olarak.

Benim sana tavsiyem IPS olup GTG olan bir monitör bulman. Yada TN panel tercih etmen lazım.
Yoksa gerçek 1ms alamazsın.
MPRT paneller GTG olanlardan farklıdır. Gerçekte 3ms ve üzeridir benim araştırmalarıma göre. Ne kadar doğru bilemiyorum.

Asus VG249Q kullanıyorum IPS ama MPRT panelli. İşini görecektir almak istersen.
MPRT panellerin tek eksi yönü ise sRGB modunda parlaklık azalması yaşatmasıdır. Bu oran genelde %10 dur.
Ayrıca bir mod oluyor 1ms için. Onu aktif edince yine parlaklık azalıyor.

Kullandığım bir ürün değil.
Az önce senin için araştırma yaptım kıyaslama olarak.
Biraz daha üstün gibi duruyor senin koyduklarına kıyasla.
Diğer ürünlere dahi baktım ama tek alternatif bunu bulabildim. Fiyat performans olarak.

Benim sana tavsiyem IPS olup GtG olan bir monitör bulman. ya da TN panel tercih etmen lazım.
Yoksa gerçek 1ms alamazsın.
MPRT paneller GtG olanlardan farklıdır. Gerçekte 3ms ve üzeridir benim araştırmalarıma göre. Ne kadar doğru bilemiyorum.

ASUS VG249Q kullanıyorum IPS ama MPRT panelli. İşini görecektir almak istersen.
MPRT panellerin tek eksi yönü ise sRGB modunda parlaklık azalması yaşatmasıdır. Bu oran genelde %10 dur.
Ayrıca bir mod oluyor 1ms için. Onu aktif edince yine parlaklık azalıyor.

Eyvallsh kral çok güzel açıklamışın

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı