ASUS TUF Gaming VG259QR monitör ölü piksel

Mark Jefferson

Hectopat
Katılım
6 Temmuz 2020
Mesajlar
940
Makaleler
2
Çözümler
4
Dostlar selamlar, arkadaşım başlıkta adını belirtmiş olduğum monitörü Vatan Bilgisayar'dan aldı ve ilk başta sorun yoktu. Ardından aldıktan sonra 7 gün içinde monitör'de yavaş yavaş ölü pikseller oluşmaya başladı. İlk başta bir tane oluştu ardından bu sayı 3'e çıktı. Şu anda 14 günlük iade hakkı süresi dolmadığından garantiyle uğraşmak yerine direkt Iade'yi gerçekleştirmek istiyor ancak bazı firmaların ölü piksel politikalarından ve ölü pikselli monitörü olan bazı kullanıcıların iadeleri reddedildiğinden iade almayacaklarından korkuyoruz. Bu durumda, iade ederken ölü piksellerden dolayı iade ettiğimizi mi belirtmeliyiz yoksa memnun kalmadığımız için mi iade ettiğimizi söylemeliyiz? Hangisi iade sürecini daha kolaylaştırır?
 
Dostlar selam, arkadaşım başlıkta adını belirtmiş olduğum monitörü Vatan Bilgisayar'dan aldı ve ilk başta sorun yoktu. Ardından aldıktan sonra 7 gün içinde monitör'de yavaş yavaş ölü pikseller oluşmaya başladı. İlk başta bir tane oluştu ardından bu sayı 3'e çıktı. Şu anda 14 günlük iade hakkı süresi dolmadığından garantiyle uğraşmak yerine direkt ıade'yi gerçekleştirmek istiyor ancak bazı firmaların ölü piksel politikalarından ve ölü pikselli monitörü olan bazı kullanıcıların iadeleri reddedildiğinden iade almayacaklarından korkuyoruz. Bu durumda, iade ederken ölü piksellerden dolayı iade ettiğimizi mi belirtmeliyiz yoksa memnun kalmadığımız için mi iade ettiğimizi söylemeliyiz? Hangisi iade sürecini daha kolaylaştırır?

ASUS VG247Q1A modelini aldım aynı durum bende de mevcut hocam. İlk başta 1 tane olan ölü piksel şu an 2'ye yükseldi. Eğer 3. ölü piksel de çıkacak olursa yollarım garantiye, kabul etmezlerse veririm tüketici hakem heyetine uğraşır dururlar.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı