ASUS TUF Gaming VG27AQ1A 27" 2K QHD IPS monitör nasıl?

Birbirine yakın modeller, farklarına RTINGS'ten ulaşabilirsiniz.
Karşılaştırmadaki ASUS sizin almayı düşündüğünüz modelin benzeri. Özellikle HDR kısmındaki sonuçlar aynı olmayacaktır, aynı paneli kullanıyorlar.

Birbirine yakın modeller, farklarına rtıngs'ten ulaşabilirsiniz.
Karşılaştırmadaki ASUS sizin almayı düşündüğünüz modelin benzeri. Özellikle HDR kısmındaki sonuçlar aynı olmayacaktır, aynı paneli kullanıyorlar.

Tek aklıma takılan soru Dell monitör oyunlarda daha mı soluk gibi rengi ASUS daha canlı gibi yanılıyor muyum acaba?
Tek aklıma takılan soru Dell monitör oyunlarda daha mı soluk gibi rengi ASUS daha canlı gibi yanılıyor muyum acaba?

Bir de yapılan karşılaştırma benim bahsettiğim ASUS TUF modeli değil test de ki bir üst modeli benim bahsettiğimin...

Bir de yapılan karşılaştırma benim bahsettiğim ASUS TUF modeli değil test de ki bir üst modeli benim bahsettiğimin...
Yanılıyorsunuz bence, monitör tam tersi doygun sıcak renklere sahip.
RTINGS'te ICC profili ve kalibrasyon ayarları da bulunuyor zaten.

Sizce Dell modelini indirimdeyken satın alayım mı yoksa 4-5 ay bekleyerek farklı bir model mi tercih etmeliyim? Ayrıca monitör fiyatları artar mı onu da bilemiyoruz ama.
Dell model yanlış bilmiyorsam LG'nin Nano IPS paneline sahip. IPS paneller arasında en canlı renkleri veren panellerden biri. Dell'in bu modeli de forumlarda, incelemelerde çok övülen bir model. Asus'dan daha canlı renkler alacağınıza emin olabilirsiniz. İki panelinde renk gamutlarına internetten ulaşabilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı