ASUS TUF Gaming VG27VQ ekran sol kısmında dalgalanma

French ArKaDaTa

Hectopat
Katılım
2 Aralık 2019
Mesajlar
854
Çözümler
1
Arkadaşlar monitörü yeni aldım. Kapalı renklerde ortaya çıkmakla birlikte çok dikkat edilirse LoL oynarken de ortaya çıkıyor bu durum. Bu bir bozukluk mudur yoksa ekran büyük ve 165 Hz olduğu için midir? Ayrıca monitörü satın alırken ölü pikselli olduğu yazmıyordu. Dikkat ettim de aldım. Aldıktan sonra fiyatı 1.100 TL artış gösterdi. En sağ taraflarda farkedilemeyecek kadar küçük bir ölü piksel. Geri göndersem değişim olur mu? Geri göndermesem ölü piksel % kaç ihtimalle büyür ve her yere yayılır?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Garantiye yolla zaten çok uğraştırmıyor asus. Bundan 5 sene önce zenfone serisi bi telefonum vardı. UPS kargo ile gelip kapıdan aldılar. Yapıp kapıya kadar getirdiler. Muazzam hizmetleri var bu konuda :)
 
Bu konuda forumda çok şikayet var. Kuzenim ASUS TUF Gaming VG27VQ ve VG24VQ modellerini aldı ghosting ve ölü piksel vardı. 27 olanda senin gibi ekranın üst orta kısmında kırpma yaşıyordu. İkisi de garantiye gittikten sonra iade alındı. O konuda asus konuyu uzatmıyor.
 
Bu konuda forumda çok şikayet var. Kuzenim ASUS TUF Gaming VG27VQ ve VG24VQ modellerini aldı ghosting ve ölü piksel vardı. 27 olanda senin gibi ekranın üst orta kısmında kırpma yaşıyordu. İkisi de garantiye gittikten sonra iade alındı. O konuda ASUS konuyu uzatmıyor.

Benim monitördeki olay ghosting mi yoksa kırpma mı?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı