7 7upxCAN Femtopat Katılım 21 Mart 2025 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2025 #1 Monitör ASUS 27'' TUF GAMING VG27VQM1B Monitör menü panelden yalnışıkla bir yere girdim her ne yaptıysam monitör test ayarını devreye soktum ve geri çıkamıyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Monitör menü panelden yalnışıkla bir yere girdim her ne yaptıysam monitör test ayarını devreye soktum ve geri çıkamıyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
doiya Hectopat Katılım 22 Mayıs 2022 Mesajlar 933 Çözümler 6 21 Mart 2025 #2 7upxCAN dedi: Monitör menü panelden yalnışıkla bir yere girdim her ne yaptıysam monitör test ayarını devreye soktum ve geri çıkamıyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... OSD ekranı çalışıyor mu? Monitörün ayarları çıkıyor mu yani?
7upxCAN dedi: Monitör menü panelden yalnışıkla bir yere girdim her ne yaptıysam monitör test ayarını devreye soktum ve geri çıkamıyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... OSD ekranı çalışıyor mu? Monitörün ayarları çıkıyor mu yani?
7 7upxCAN Femtopat Katılım 21 Mart 2025 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2025 #3 doiya dedi: OSD ekranı çalışıyor mu? Monitörün ayarları çıkıyor mu yani? Genişletmek için tıkla... Mönitör Ayar Ekranı Çıkmıyor doiya dedi: OSD ekranı çalışıyor mu? Monitörün ayarları çıkıyor mu yani? Genişletmek için tıkla... videoda göründüğü gibi aktif şekilde çalışıyor ancak renk modundan cıkartamıyorum.
doiya dedi: OSD ekranı çalışıyor mu? Monitörün ayarları çıkıyor mu yani? Genişletmek için tıkla... Mönitör Ayar Ekranı Çıkmıyor doiya dedi: OSD ekranı çalışıyor mu? Monitörün ayarları çıkıyor mu yani? Genişletmek için tıkla... videoda göründüğü gibi aktif şekilde çalışıyor ancak renk modundan cıkartamıyorum.
doiya Hectopat Katılım 22 Mayıs 2022 Mesajlar 933 Çözümler 6 21 Mart 2025 #4 7upxCAN dedi: Monitör Ayar Ekranı Çıkmıyor Videoda göründüğü gibi aktif şekilde çalışıyor ancak renk modundan cıkartamıyorum. Genişletmek için tıkla... İlk önce monitörün hdmi/dp/artık ne ile bağlanıyorsanız kablosunu çıkartıp geri takın. Hala test yapıyorsa fişini çıkartıp takın.
7upxCAN dedi: Monitör Ayar Ekranı Çıkmıyor Videoda göründüğü gibi aktif şekilde çalışıyor ancak renk modundan cıkartamıyorum. Genişletmek için tıkla... İlk önce monitörün hdmi/dp/artık ne ile bağlanıyorsanız kablosunu çıkartıp geri takın. Hala test yapıyorsa fişini çıkartıp takın.
7 7upxCAN Femtopat Katılım 21 Mart 2025 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2025 #5 doiya dedi: İlk önce monitörün hdmi/dp/artık ne ile bağlanıyorsanız kablosunu çıkartıp geri takın. Hala test yapıyorsa fişini çıkartıp takın. Genişletmek için tıkla... kabloları çıkartıp geri taktım düzelmedi devam ediyor güç kablosunu da dahil çıkarıp taktım gene olumsuz
doiya dedi: İlk önce monitörün hdmi/dp/artık ne ile bağlanıyorsanız kablosunu çıkartıp geri takın. Hala test yapıyorsa fişini çıkartıp takın. Genişletmek için tıkla... kabloları çıkartıp geri taktım düzelmedi devam ediyor güç kablosunu da dahil çıkarıp taktım gene olumsuz
doiya Hectopat Katılım 22 Mayıs 2022 Mesajlar 933 Çözümler 6 21 Mart 2025 #6 7upxCAN dedi: Kabloları çıkartıp geri taktım düzelmedi devam ediyor güç kablosunu da dahil çıkarıp taktım gene olumsuz Genişletmek için tıkla... Güç kablosu ve fişini aynı anda mı çıkardınız? Öyle deneyin bir de.
7upxCAN dedi: Kabloları çıkartıp geri taktım düzelmedi devam ediyor güç kablosunu da dahil çıkarıp taktım gene olumsuz Genişletmek için tıkla... Güç kablosu ve fişini aynı anda mı çıkardınız? Öyle deneyin bir de.
7 7upxCAN Femtopat Katılım 21 Mart 2025 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2025 #7 doiya dedi: Güç kablosu ve fişini aynı anda mı çıkardınız? Öyle deneyin bir de. Genişletmek için tıkla... Denedim Malasef
doiya dedi: Güç kablosu ve fişini aynı anda mı çıkardınız? Öyle deneyin bir de. Genişletmek için tıkla... Denedim Malasef
doiya Hectopat Katılım 22 Mayıs 2022 Mesajlar 933 Çözümler 6 21 Mart 2025 #8 7upxCAN dedi: Denedim maalesef Genişletmek için tıkla... Bilemiyorum hocam. Menü butonuna basılı tutun, art arda basın yine olmazsa pek diyebileceğim şey kalmıyor.
7upxCAN dedi: Denedim maalesef Genişletmek için tıkla... Bilemiyorum hocam. Menü butonuna basılı tutun, art arda basın yine olmazsa pek diyebileceğim şey kalmıyor.
7 7upxCAN Femtopat Katılım 21 Mart 2025 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2025 #9 Default profil indirip bilgisayardan aktarabilirsem öyle yapma şansım yok mudur? doiya dedi: Bilemiyorum hocam. Menü butonuna basılı tutun, art arda basın yine olmazsa pek diyebileceğim şey kalmıyor. Genişletmek için tıkla... yani güç tuşuna basılı tuttum diğer 2-3tane tuşa basılı tuttum gene olmadı. menü basılı da tutdum olmadı
Default profil indirip bilgisayardan aktarabilirsem öyle yapma şansım yok mudur? doiya dedi: Bilemiyorum hocam. Menü butonuna basılı tutun, art arda basın yine olmazsa pek diyebileceğim şey kalmıyor. Genişletmek için tıkla... yani güç tuşuna basılı tuttum diğer 2-3tane tuşa basılı tuttum gene olmadı. menü basılı da tutdum olmadı
xEmo77 Picopat Katılım 21 Ocak 2025 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2025 #10 Aynı sorun bendede var hocam siz çözdünüz mü @xEmo77 @doiya