ASUS TUF Gaming VG27VQM1b monitör test ayarından nasıl çıkılır?

7upxCAN

Femtopat
Daha fazla  
Monitör
ASUS 27'' TUF GAMING VG27VQM1B
Monitör menü panelden yalnışıkla bir yere girdim her ne yaptıysam monitör test ayarını devreye soktum ve geri çıkamıyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

OSD ekranı çalışıyor mu? Monitörün ayarları çıkıyor mu yani?

Monitör Ayar Ekranı Çıkmıyor

Videoda göründüğü gibi aktif şekilde çalışıyor ancak renk modundan cıkartamıyorum.

İlk önce monitörün hdmi/dp/artık ne ile bağlanıyorsanız kablosunu çıkartıp geri takın. Hala test yapıyorsa fişini çıkartıp takın.

İlk önce monitörün hdmi/dp/artık ne ile bağlanıyorsanız kablosunu çıkartıp geri takın. Hala test yapıyorsa fişini çıkartıp takın.
kabloları çıkartıp geri taktım düzelmedi devam ediyor güç kablosunu da dahil çıkarıp taktım gene olumsuz

Kabloları çıkartıp geri taktım düzelmedi devam ediyor güç kablosunu da dahil çıkarıp taktım gene olumsuz

Güç kablosu ve fişini aynı anda mı çıkardınız? Öyle deneyin bir de.

Default profil indirip bilgisayardan aktarabilirsem öyle yapma şansım yok mudur?

Bilemiyorum hocam. Menü butonuna basılı tutun, art arda basın yine olmazsa pek diyebileceğim şey kalmıyor.
yani güç tuşuna basılı tuttum diğer 2-3tane tuşa basılı tuttum gene olmadı. menü basılı da tutdum olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…