ASUS TUF Gaming Wi-Fi Plus II kurulumu nasıl yapılır?

Dark Dean

Hectopat
Makaleler
1
Merhaba dostlar. Anakart henüz geldi. BitFenix apollo kasasına oturttum ama kablolardan birini bir türlü oturtamıyorum. Ne yapmalıyım? Üst köşedeki kablo. Üstelik USB 3 yazan uzun bir kablo var aşağıda onun için anakartta yer yok. Yardımcı olabilir misiniz?

Dosya Ekleri

• 20240724_143143.jpg
    197,1 KB · Görüntüleme: 49
Son düzenleyen: Moderatör:
Oturtamadığınız kablo hangisi?
USB3 yazan kabloyu anakartın sağında 24 pin bağladığınız yerin yanındaki yere bağlayabilirsiniz.

Oturtamadığınız kablo hangisi?
USB3 yazan kabloyu anakartın sağında 24 pin bağladığınız yerin yanındaki yere bağlayabilirsiniz.

RAM'lerin olduğu hizada fanın altında 8'lik pin var. Ama oturtamadım bir türlü.

Sanırım işlemci güç kablosundan bahsediyorsunuz. Ancak fotoğrafta o kabloları takmışsınız gibi gözüküyor.

Sanırım işlemci güç kablosundan bahsediyorsunuz. Ancak fotoğrafta o kabloları takmışsınız gibi gözüküyor.

Hayır ne yazık ki takılı değil. Anakartta ki soğutucu blok nedeniyle takamıyorum. İşaretlediğim alan bir türlü takamadım.

Dosya Ekleri

• 20240724_143143.jpg
    199,3 KB · Görüntüleme: 23
Ben deB760M-Plus kullanıyorum ama soğutucu bloklar kablolara sorun çıkartmadı. Sizinkinde de çıkartmaması lazım. Yönlerini doğru taktığınıza emin misiniz?

Ben deB760M-Plus kullanıyorum ama soğutucu bloklar kablolara sorun çıkartmadı. Sizinkinde de çıkartmaması lazım. Yönlerini doğru taktığınıza emin misiniz?

11 ay önce hazır sistem aldım. A520M-K V2 anakart vardı. İhtiyacım nedeniyle anakart değiştirdim. Kasaya oturttuğumda tam oturuyor bir sıkıntı yok. Aşağıda ki USB 3 için yuva altta değil sadece. Diğer tüm kablolar aynı yere geliyor. Ama fan ve kasa arasında ki boşluk çok küçük. Parmaklarım bile zar zor geçiyor. Nasıl takacağımı bilmiyorum artık.

Hayır ne yazık ki takılı değil. Anakartta ki soğutucu blok nedeniyle takamıyorum. İşaretlediğim alan bir türlü takamadım.

Ki gördüğünüz üzere kasaya sabit durumda. Kasanın üst tarafı ve bahsettiğim yer arasında hiç boşluk yok neredeyse. Her şey düzgünce oturmuş vaziyette. İşaretlediğim kabloyu taksam işim biraz daha hafifleyecek.

@ilkaydmr geriye tek bir seçenek kaldı. Takacağım yerde ki soğutucu bloğu gevşeteceğim taktıktan sonra geri yerine oturtacağım. Anakartı söküp takmayı da denedim olmadı.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…