Sipariş geç 30 marta anakartı geri ödeme için kaydet 470 TL ni alaynen akakçede en ucuz 7 7700x fiyatına denk gelıo anakart ise 6900 civarı sipariş geçeyimmi direk baya iyi gozuktu gozume
Sipariş geç 30 marta anakartı geri ödeme için kaydet 470 TL ni alaynen akakçede en ucuz 7 7700x fiyatına denk gelıo anakart ise 6900 civarı sipariş geçeyimmi direk baya iyi gozuktu gozume
hocam siz dedinizde ekran kartı pcıe 4.0 anakartta 5.0 dediniz sorun çıkartmaz değilmi emin olmak istiyorum çünkü tüm pc yi haziran gibi birleştiricemSipariş geç 30 marta anakartı geri ödeme için kaydet 470 TL ni al
Hocam siz dedinizde ekran kartı PCI-e 4.0 anakartta 5.0 dediniz sorun çıkartmaz değil mi emin olmak istiyorum çünkü tüm PC'yi haziran gibi birleştireceğim.
çok başınızı şişirdim ama performans kaybı yaratmaz herhaldeNeden çıkartsın PCI-e 3 kartı PCI-e 4 soketi de kullananlar var.
Çok başınızı şişirdim ama performans kaybı yaratmaz herhalde.
Hocam güven konusunda sıkıntım yokta birşey alırken 100 kere sorguluyorum yapım böyle yanlış anlaşıldıysam özür dilerim.Araştır istersen 4070 Ti ile 7700X işlemciyi YouTube'dan.
Hocam güven konusunda sıkıntım yokta bir şey alırken 100 kere sorguluyorum yapım böyle yanlış anlaşıldıysam özür dilerim.
@Nawr işlemciyi 65W TDP ve dahili soğutuculu Ryzen 7700, B650e Aorus Master anakart ve 2x16 Trident Z5 Neo CL30 6000MHz RAM olacak şekilde alabilirsin. Bende 7800x3D işlemci çıkar çıkmaz bu ikisini almayı düşünüyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.