ASUS TUF GTX 1660 ısınıyor

Fanların %100 çalıştığından bahsetmemişsin bile? Ben nereden bileyim. Sadece 80 derece, soğutma bloğu olmadığı için normal dedim.

Benim MSI Armor ekran kartım bile GTA 5 de 75-78 derece oluyor soğutma bloğu olmasına rağmen.

Kartın içi bu, 2020 yazında buralar yıkılıyordu "kart alev aldı" diye. Hemen altta benzer konular çıkmış.

ACA5E057A0BC869AF8AF2F08ABA97E13.jpg

Kartın içi bu, 2020 yazında buralar yıkılıyordu "kart alev aldı" diye. Hemen altta benzer konular çıkmış.

Eki Görüntüle 1411757

Gerçekten çok kötüymüş bu kadar tahmin etmemiştim hem de GTX 1660 gibi bir ekran kartına böyle bir soğutma sistemi yakışmamış cidden.

@kino, konu hakkında bilgileri vermiş zaten. Bu TUF serisi ASUS'un başına bela olduğu için yenilemek zorunda kalmıştı. Bu tarz bir eski GPU için harici soğutma bloğu eklemek ne kadar mantıklıdır? Bilemiyorum. Bence en olura varacak şekilde satın. Daha güncel, standart sıcaklıklara sahip bir karta geçin.

Hocam şu anda garantisi çok az kaldı, hatta birkaç gün de olabilir. Garantiye gönderip bakımlarını yaptırıp satabilirim. Sizce ne kadara satabilirim yardımcı olur musunuz?

Bu kartı bakım, UV falan kurtarmaz bildiğin GT 730 soğutucusu takmışlar yani. Sarı sitede 1660 ilanları var 4K civarlarına okutsan biraz farkla buna geçilebilir örneğin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı