Y yasinsuer Hectopat Katılım 5 Ekim 2020 Mesajlar 666 25 Şubat 2023 #1 FurMark 10 dakika yapınca kartın sıcaklığı 85 derece oluyor. Sizce normal mi?
Efe Karakaya Hectopat Katılım 28 Ekim 2020 Mesajlar 1.304 Çözümler 8 Yer Elazığ/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Şubat 2023 #2 yasinsuer dedi: FurMark 10 dakika yapınca kartın sıcaklığı 85 derece oluyor. Sizce normal mi? Genişletmek için tıkla... Çok fazla hocam.
yasinsuer dedi: FurMark 10 dakika yapınca kartın sıcaklığı 85 derece oluyor. Sizce normal mi? Genişletmek için tıkla... Çok fazla hocam.
Y yasinsuer Hectopat Katılım 5 Ekim 2020 Mesajlar 666 25 Şubat 2023 #3 Efe Karakaya dedi: Çok fazla hocam. Genişletmek için tıkla... İnternette baktım videolara onlarda da 80 üstü hep. Bunun sebebi nedir acaba?
Efe Karakaya dedi: Çok fazla hocam. Genişletmek için tıkla... İnternette baktım videolara onlarda da 80 üstü hep. Bunun sebebi nedir acaba?
5 599108 Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Kasım 2022 Mesajlar 11.904 Çözümler 23 25 Şubat 2023 #4 yasinsuer dedi: FurMark 10 dakika yapınca kartın sıcaklığı 85 derece oluyor. Sizce normal mi? Genişletmek için tıkla... Fazla gibi 85 derece.
yasinsuer dedi: FurMark 10 dakika yapınca kartın sıcaklığı 85 derece oluyor. Sizce normal mi? Genişletmek için tıkla... Fazla gibi 85 derece.
Y yasinsuer Hectopat Katılım 5 Ekim 2020 Mesajlar 666 25 Şubat 2023 #5 599108 dedi: Fazla gibi 85 derece. Genişletmek için tıkla... İnternette baktım videolara onlarda da 80 üstü hep. Bunun sebebi nedir acaba?
599108 dedi: Fazla gibi 85 derece. Genişletmek için tıkla... İnternette baktım videolara onlarda da 80 üstü hep. Bunun sebebi nedir acaba?
Efe Karakaya Hectopat Katılım 28 Ekim 2020 Mesajlar 1.304 Çözümler 8 Yer Elazığ/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Şubat 2023 #6 yasinsuer dedi: İnternette baktım videolara onlarda da 80 üstü hep. Bunun sebebi nedir acaba? Genişletmek için tıkla... Bilgisayar yeterli temiz hava alıp dışarı atamıyor olabilir. Egzoz fan takabilirsin harici ve kartı ne zamandır kullanıyorsunuz?
yasinsuer dedi: İnternette baktım videolara onlarda da 80 üstü hep. Bunun sebebi nedir acaba? Genişletmek için tıkla... Bilgisayar yeterli temiz hava alıp dışarı atamıyor olabilir. Egzoz fan takabilirsin harici ve kartı ne zamandır kullanıyorsunuz?
Y yasinsuer Hectopat Katılım 5 Ekim 2020 Mesajlar 666 25 Şubat 2023 #7 Efe Karakaya dedi: Bilgisayar yeterli temiz hava alıp dışarı atamıyor olabilir. Egzoz fan takabilirsin harici ve kartı ne zamandır kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Bugün ikinci el arkadaşımdan aldım.
Efe Karakaya dedi: Bilgisayar yeterli temiz hava alıp dışarı atamıyor olabilir. Egzoz fan takabilirsin harici ve kartı ne zamandır kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Bugün ikinci el arkadaşımdan aldım.
Efe Karakaya Hectopat Katılım 28 Ekim 2020 Mesajlar 1.304 Çözümler 8 Yer Elazığ/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Şubat 2023 #8 yasinsuer dedi: Bugün ikinci el arkadaşımdan aldım. Genişletmek için tıkla... Kart kaç aylık veya senelik?
yasinsuer dedi: Bugün ikinci el arkadaşımdan aldım. Genişletmek için tıkla... Kart kaç aylık veya senelik?
Y yasinsuer Hectopat Katılım 5 Ekim 2020 Mesajlar 666 25 Şubat 2023 #9 Efe Karakaya dedi: Kart kaç aylık veya senelik? Genişletmek için tıkla... Valla hiç bilmiyorum içi açılmamış daha hiç etiketi duruyor.
Efe Karakaya dedi: Kart kaç aylık veya senelik? Genişletmek için tıkla... Valla hiç bilmiyorum içi açılmamış daha hiç etiketi duruyor.
Efe Karakaya Hectopat Katılım 28 Ekim 2020 Mesajlar 1.304 Çözümler 8 Yer Elazığ/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Şubat 2023 #10 yasinsuer dedi: Vallahi hiç bilmiyorum içi açılmamış daha hiç etiketi duruyor. Genişletmek için tıkla... İçindeki termal macunu azalmış olabilir eğer kart 1 veya 1 buçuk senelik kart falan ise normal bu değerler. Macun değişimi ile çözülür. Arkadaşınıza sorabilir misiniz ne zamandır kullandığını?
yasinsuer dedi: Vallahi hiç bilmiyorum içi açılmamış daha hiç etiketi duruyor. Genişletmek için tıkla... İçindeki termal macunu azalmış olabilir eğer kart 1 veya 1 buçuk senelik kart falan ise normal bu değerler. Macun değişimi ile çözülür. Arkadaşınıza sorabilir misiniz ne zamandır kullandığını?