kino Yottapat! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 46.546 Makaleler 42 Çözümler 148 25 Şubat 2023 #31 yasinsuer dedi: Ortalama fiyat kaç tl den gider sizce? Genişletmek için tıkla... 2500 TL'den koy satarsın diye düşünüyorum. yasinsuer dedi: Hocam ben bir de god of war oynuyorum yani hikayeli oyunlar bu kartı kullansam sıcaklıktan dolayı sorun yaratır mı bana ? Genişletmek için tıkla... Çok yaratmaz da biliyorsun yüksek sıcaklık hem kartın performansını kısıtlar hem de ömrünü normalden daha hızlı yer.
yasinsuer dedi: Ortalama fiyat kaç tl den gider sizce? Genişletmek için tıkla... 2500 TL'den koy satarsın diye düşünüyorum. yasinsuer dedi: Hocam ben bir de god of war oynuyorum yani hikayeli oyunlar bu kartı kullansam sıcaklıktan dolayı sorun yaratır mı bana ? Genişletmek için tıkla... Çok yaratmaz da biliyorsun yüksek sıcaklık hem kartın performansını kısıtlar hem de ömrünü normalden daha hızlı yer.
Efe Karakaya Hectopat Katılım 28 Ekim 2020 Mesajlar 1.304 Çözümler 8 Yer Elazığ/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Şubat 2023 #32 kino dedi: 2500 TL'den koy satarsın diye düşünüyorum. Çok yaratmaz da biliyorsun yüksek sıcaklık hem kartın performansını kısıtlar hem de ömrünü normalden daha hızlı yer. Genişletmek için tıkla... yasinsuer dedi: Ortalama fiyat kaç TL'den gider sizce? Hocam ben bir de God of War oynuyorum yani hikayeli oyunlar bu kartı kullansam sıcaklıktan dolayı sorun yaratır mı bana? Genişletmek için tıkla... ASUS ROG STRIX 1660 Ti 3500'den veriyorum daha sen hesapla işte.
kino dedi: 2500 TL'den koy satarsın diye düşünüyorum. Çok yaratmaz da biliyorsun yüksek sıcaklık hem kartın performansını kısıtlar hem de ömrünü normalden daha hızlı yer. Genişletmek için tıkla... yasinsuer dedi: Ortalama fiyat kaç TL'den gider sizce? Hocam ben bir de God of War oynuyorum yani hikayeli oyunlar bu kartı kullansam sıcaklıktan dolayı sorun yaratır mı bana? Genişletmek için tıkla... ASUS ROG STRIX 1660 Ti 3500'den veriyorum daha sen hesapla işte.