ASUS TUF GTX1650 nasıldır?

6 ay önce 3080 çıkmış alayım dedim ama fiyatlar fırlamış bütçem yetmedi. Ben de düşene kadar idare etsin diye ilk önüme çıkanı aldım. Linkteki kartı şu an kullanıyorum. Beklenti yüksek değilse orta ayarlarda gideri var. Bu kartı oyun ve render esnasında 2 fandan aşağısı kurtarmaz. Günlük hayatta işini olması gerektiği gibi yapıyor. Kronik bir sorunu yok. Yalnız 4 GB olduğunu göz önünde bulundurursak yüksek kalite ayarlarda zaman zaman bellek hataları verebiliyor. Oyuna göre değişir.

Ben 2200'e aldım. Şu an bu fiyata alınır mı? Alınmaz ama enflasyon, kur, vergiler almış başını giderken düşeceğini hiç sanmıyorum.

Şu anki tablo.
1627365929121.png


Tavsiyem eğer fiyat takibi yapmıyorsan 1-2 hafta kadar fiyat takibi yap. Bazen stoklar bitince elinde 3-5 kartı olan hemen fiyatları arttırıyor. Başka satıcılarda da stok olunca mecbur fiyatları indiriyorlar.
 
Son düzenleme:
Almayın arkadaşım almayın. Fiyatlar bu haldeyken almayın şu karaborsacılara fırsat vermeyin işte.
Şiddetle öneriyorum ikinci ele yönelmenizi. Zaten daha garantisi olan cihaz ne gibi bir problem çıkartabilir size? O fiyata 1660ti ve super bile bulabilirsiniz sanıyorum. Siz bütçenize uygun kart bakın. Biz yardımcı oluruz. Ya da laptop'a yönelin. Orada fiyatlar daha makul en azından.
 
Benim sistemim hazir i5 10400F 16 GB HyperX Fury RGB RAM H410mk model anakartim var ekran kartida dandik bir şey 300 TL falan Roblox acmiyor.
Bir ekran kartı eksik.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı