Asus TUF Laptop Üretimi durdurulmuş olabilir!

emresudo

Hectopat
Katılım
6 Ağustos 2019
Mesajlar
201
Selamlar,


Clickbait değil, lakin emin de değilim. Buyrun siz karar verin.

1615238911580.png


You are receiving this message because you asked to be notified when this item becomes available. We regret to inform you that this item has unfortunately been discontinued. Please check back on our website for similar or possible replacement items.


"Stoğa gelince haber ver" ile takip ettiğim laptop modeli biraz önce bu şekilde bir mail attı.
Seri olarak üretimden mi kaldırıldı, yoksa herhangi sebepten dolayı tedarikten mi kaldırıldı pek emin değilim yine de yaşırdım tabi ki, herhangi bir istihbarat alan var mı? Yada tamamen benim yanlış çevirim olabilir mi?


Edit 1:


30 Serisi ekran kartlı modeller ROG modelleri için eklenmiş.


Fakat TUF Modelleri için eklenmemiş.
 
Son düzenleme:
2021 model bir laptopın üretiminin durdurulmuş olması sence mümkün mü? O kadar mühendis aylarca çalışıyor. Hepsini bir anda çöpe atamazlar.
TUF serisinin sorunları daha önce çok konuşuldu.
Ne kadar mühendis çalıştığını bilmiyoruz :) O yüzden sonlandırılabilir. Çünkü gerçekten Tuf model Ekran kartından tutalım, laptop modellerine kadar ciddi sorunlara sahip ürünler vardı.

Bu modelin de fotoğraflardan anlaşıldığı üzere, kasası birebir aynı.
1615239738245.png


Isınma sorunu yüzünden, arka kasadaki delikleri eliyle kesip açan insanlar mevcut.


Bu modelin üretimi durdurulup, yeniden dizayn edilip tekrar üretime sunulabilir. Lakin şu anda bir problem olduğu açık gibi.
 
TUF serisinin kimi modellerinde sorunlar vardı. Bir kısmı düzeltilmiş olabilir veya olmayabilir. Ben bu üretim durdurmanın TUF'ı bırakmak için olduğunu sanmıyorum. Bilhassa, ekran kartı üretiminin yetmemesi ve ekran kartlarının bulunamamasından dolayı, Asus muhtemelen olan ekran kartlarını ROG serisinde kullanmak için TUF üretimini geçici (bir yıldan uzun bir süre olabilir) olarak durdurdu.

TUF serisi ROG ile kıyaslandığında daha ucuzdu. Elindeki kısıtlı kaynağı daha az getirisi olan bir bilgisayara harcamaktansa ROG gibi getirisi daha yüksek olan bir bilgisayara harcamak daha mantıklı. Asus muhtemelen bunu seçti.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı