ASUS TUF menteşe sorunu

Hocam konudan alakasız olacak ama lütfen yardımcı olabilir misiniz? ASUS ROG var bende de. Ekran çerçevesini biliyorsunuz, çok ince sağ ve solda o siyah ekran çentiklerinin elimle azıcık ittiğimde esnediğini gördüm. Acaba sizde de öyle bir durum var mı? Lütfen bakar mısınız? Korktum biraz açıkçası.

Evet var. Bir konuda bahsetmiştim bu sorundan. ASUS'un çerçeveleri çok ince. Hatta ben artık kapağını kapatmaya çalıştığımda ekran sararıyor. O derece.
 
Evet var. Bir konuda bahsetmiştim bu sorundan. ASUS'un çerçeveleri çok ince. Hatta ben artık kapağını kapatmaya çalıştığımda ekran sararıyor. O derece.
Çok sağolun ben herhalde çerçeve yerinden çıktı sandım. Bebeğe dokunur gibi dokunuyor ve taşıyorum vallaha.
 
İlk başlarda öyle oluyor sonra tokatlamaya başlıyorsunuz :D
Hocam laptopta yüksek ve düşük ayarlarda aynı fpsi alıyorum galiba darboğaz mı var neyse bilmiyorum konu açtım yardımcı olmadı kimse varsa bir bilginiz alırım her şeyi denedim olmadı. Son olarak ram eklyip çift kanal çalıştırmayı düşünüyorum aklıma başka bir şey gelmiyor.
 
ASUS'un TUF serilerinde kronik kasadan dolayı oluşan bir ses. Elini menteşenin yakınlarına bastırdığın zaman sesin bir nezbede olsa gittiğini duyabilirsin. Herhangi bir zararı yok. Plastik malzeme çokta bir şey beklememek lazım.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı sorun var gene sağ tarafta sanırım kronik.

Sağ menteşenin, ekranin etrafını saran plastiği yerinden yavaşca söktüğünü ve şişme yaptığını gördüm. Laptopu alalı daha 1 ay oldu toplasan 10 kez kullanmamışımdır garantiye göndermeli miyim yardımcı olurlar mı?(ROG STRIX G15 513rm)
 

Dosya Ekleri

  • 20231008_163013.jpg
    20231008_163013.jpg
    48,7 KB · Görüntüleme: 26

Yeni konular

Geri
Yukarı