Hocam daha güvenilir diye bir şey yok aslında. İki modelin de soğutmaları başarılı. Ama 3 Fanlı bir modelin başarısı daha yüksek olacaktır tabii. Bütçe çıkılırsa daha mantıklı XFX.
Hocam daha güvenilir diye bir şey yok aslında. İki modelin de soğutmaları başarılı. Ama 3 fanlı bir modelin başarısı daha yüksek olacaktır tabii. Bütçe çıkılırsa daha mantıklı XFX.
Bu screenshot kasanıza koyulan 2 fanlı bir ekran kartının nasıl durduğunu gösteriyor. 3 fanlı bir kart ön taraftaki açıklığı tamamen kapatacaktır. Ben önermem.
Bu görsel kasanıza koyulan 2 fanlı bir ekran kartının nasıl durduğunu gösteriyor. 3 fanlı bir kart ön taraftaki açıklığı tamamen kapatacaktır. Ben önermem.
Şahsen evet bence de çok mantıklı değil. 1 cm boşluk kalıyor kasa içi hava akımına sebebiyet yaratacaktır. Ayrıca kart aşağı doğru sarkacak onun için de bir aparat almak gerek. Asus Dual üzmez sizi hocam.
Bu screenshot kasanıza koyulan 2 fanlı bir ekran kartının nasıl durduğunu gösteriyor. 3 fanlı bir kart ön taraftaki açıklığı tamamen kapatacaktır. Ben önermem.
Şahsen evet bence de çok mantıklı değil. 1 cm boşluk kalıyor kasa içi hava akımına sebebiyet yaratacaktır. Ayrıca kart aşağı doğru sarkacak onun için de bir aparat almak gerek. ASUS Dual üzmez sizi hocam.