ASUS TUF RX 7800 XT için destek aparatı kullanılmak gerekir mi?

Ahmet Kader

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 7 7800X3D | ASUS TUF Radeon Rx 9070 XT | ASUS TUF B850M Plus WiFi | GSKILL 48GB (2x24GB) TRIDENT Z5 NEO | Samsung 980 PRO 1TB NVMe SSD | Arctic Liquid Freezer III 360 A-RGB Black | ASUS A21 mATX Mesh Siyah Mid Tower Kasa
Kartım ASUS TUF RX 7800 XT ve mATX bir kasa kullanıyorum içinden çıkan destek aparatı da büyük kalıyor. Yeni bir destek aparatı alıp kullanmalı mıyım yoksa kullanmazsam bir sorun olur mu?

Bir de destek aparatı öneriniz varsa link bırakabilir misiniz? Ekran kartı ile kasanın altı arasında maksimum 5 cm vardır yoktur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Küçük de değil ama aşırı büyük de değil. Aparatsız tak, çok bir sarkma yoksa öyle kullanmanda pek bir sakınca olmaz. Sarkma yaparsa da herhangi bir şeyi altına koyabilirsin.

Hocam sarkma korkuttuğu için kutunun içinden çıkan aletin boyu yetmedi bende en alta kitap koyup onun üstünede kutudan çıkan destek aparatını koyarak ekran kartını destekledim şu an düz duruyor bir sorun yok.

Dosya Ekleri

• 20231227_161656.jpg
    324,5 KB · Görüntüleme: 75
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…