Elektronik ASUS TUF VG249Q1R 165 2547 TL!

Bende bu kadar boş yapanını ilk kez görüyorum. 1080p günümüz oyun sektöründe çöp oğlu çöp bir çözünürlüktür hele ki 27" ekranlarda piksel sayarsınız.
27" 30-40cm uzaklıktan o piksel saydırtmıyor. Herkesin annesi babası sizin gibi iş adamı, holding sahibi olmadığı için özür dileriz, siz 4k oyununuzun keyfini sürün. Forum sizin gibiler yüzünden kötüleşiyor.
 
Geçen sene Amazondan kasım ayındaki indirimle 1700 tl ye almıştım. Ekranı gayet akıcı, renkler canlı ve güzel ancak bir renk dışında… sarı renk tam olarak sarı değil hafif yeşile çalan bir renk ve krem rengi de daha çok sarıya çalan bir renk oluyor. Renk doğruluğu konusunda sadece sarı renkte oluyor bu. Diğer renklerde sıkıntı yok. Ben takmıyorum amacım sadece oyun oynamak. Ancak video editleyen biriyseniz önermiyorum.
Kutu içerisinden DisplayPort kablosu çıkıyor.
Onun dışında hoparlörleri 2+2 watt şeklinde çok cansızlar doğal olarak. Ders videoları izlerken sıkıntı yok ama oyun ve müzikte keyif vermez.
Genel olarak hikayeli oyunlar oynayan birisiyim bu yüzden rekabetçi oyunlarda ghosting oluyor mu onun için net bir şey söyleyemem.
Her şeyi bir kenara bırakında 1700 tl gibi bir fiyata aldığım için mutluyum amacına uygun fiyat performans monitörüydü. Şu zamanda yine bu parayı da hak eder ekonomin ve doların durumu belli.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı