ASUS TUF VG249Q1R alınır mı?

Egqe

Hectopat
Yer
Eskişehir
Daha fazla  
MSI G255F düşünüyordum sonra buna geçtim gibi. Bir Lenovo R25i 30 düşündüm, hangisi sizce, daha iyisi var mıdır? İlla IPS arıyorum 165 ya da 180 Hz yeterli.

VG249Q3R bakabilirsin.

Hocam İtopya'dan almak istemiyorum çoğu kişi sorun yaşamış.

VG249Q3R bakabilirsin.
Teşekkürler.

Teşekkürler.

Panel olarak ASUS'tan cok daha kaliteli. Asus 800:1 kontrast ve %120 civari sRGB verirken AOC 1500:1 kontrast ve %147 sRGB veriyor arada ucuk fark var. Itopya genelde sorun cikartmaz alabilirsiniz. Bu fiyat bu monitor icin bedava.

Panel olarak ASUS'tan cok daha kaliteli. ASUS 800:1 kontrast ve %120 civari sRGB verirken AOC 1500:1 kontrast ve %147 sRGB veriyor arada ucuk fark var. İtopya genelde sorun cikartmaz alabilirsiniz. Bu fiyat bu monitor icin bedava.

Bir de G255F var baktım güzelmiş, ölü pikselden korkuyorum.

Teşekkürler.

Aynı monitörü arkadaşımada aldırdım. İtopya'dan benim de alışverişlerim oldu hiçbir sorun yaşamadım. O fiyata daha iyi bir monitör bulamazsınız. MSI giriş seviyesinde çöp.

İfadeler: kxy
Aynı monitörü arkadaşımada aldırdım. İtopya'dan benim de alışverişlerim oldu hiçbir sorun yaşamadım. O fiyata daha iyi bir monitör bulamazsınız. MSI giriş seviyesinde çöp.

Benim arkadaşım sorun yaşamıştı sanırım tek yaşayan arkadaşımdır çok teşekkür ederim.Ayrıca internetten alınca ölü piksek çıkmasından korkuyorum mağazada deneyemiyorum.

Benim arkadaşım sorun yaşamıştı sanırım tek yaşayan arkadaşımdır çok teşekkür ederim.Ayrıca internetten alınca ölü piksek çıkmasından korkuyorum mağazada deneyemiyorum.

Olu piksel cikarsa degisim yaparlar hocam. Bu fiyata kacmayacak bir monitor.

Olu piksel cikarsa degisim yaparlar hocam. Bu fiyata kacmayacak bir monitor.

Tek pikselde değişim yapmıyorlar diye biliyorum. Teknolojiden biraz uzak kalınca köylüye dönüşmüş olabilirim kusura bakmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…