ASUS TUF VG27wq alınır mı?

Makaleler
3
Yer
Antalya/Turkey
Arkadaşlar merhabalar 2700-2800 TL bütçem var ve bir oyuncu monitör almak istiyorum. Monitörde aradığım özellikler 2K ve 27 inç en az 144 Hz olması.
Kullanım amaçlarım ise oyun, dizi, film amaçlı kullanacağım. Sizce bu monitör alınır mı? Sıkıntı çıkar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Asus monitörler için ölü piksel çıkma ihtimali yüksek diye yorumlar yapılıyordu ama bana kalırsa şans işi. Internetten aldığınız için ürünün kargo süreci vs. nasıl oluyor bilmiyorsunuz. Asus TUF serisi monitör konusunda başarılı. Alınabilir.

Arkadaşlar merhabalar 2700-2800 TL bütçem var ve bir oyuncu monitör almak istiyorum. Monitörde aradığım özellikler 2K ve 27 inç en az 144 Hz olması.
Kullanım amaçlarım ise oyun, dizi, film amaçlı kullanacağım. Sizce bu monitör alınır mı? Sıkıntı çıkar mı?

Ben de TUF VG24VQ var, gayet memnunum. Yükseklik ayarı var curved her tarafa dönüyor görüntü desen canlı.

Curved monitörler genellikle MMORPG tarzı oyunlarda gayet güzel, ROL PLAY oyunlarında çok sık tercih edilen bir ürün, 2K monitör iyi bence dolu dolu.

Aynı ürünü kullanıyorum gayet memnunum alırsan pişman olacağını sanmıyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı