Arkadaşlar merhabalar. 27 inç 2K en az 144Hz 2ms VA veya IPS panel bir monitör arıyorum bütçem ise 3000 TL. Bu iki monitör de bana cazip geldi ASUS tasarımı ile daha iyi gözüküyor ve 2020 çıkmış bir model. Samsung ise 10 Bit renk ve görüntü kalitesi ile önde fakat kaba, hantal görüntüsü ile geride ayrıca 2017 çıkmış bir model ve kullananların yorumuna göre ısınıyormuş. Fiyat konusunda ise Samsung çoğunlukla 3200 TL fakat biraz indirim kovalarsanız 3000 TL alabilirsiniz. Samsung ise 2800 TL civarı yine biraz indirim kovalarsanız 2500-2600 TL alabilirsiniz. Sizce hangisini almalıyım? Ekran kartım RTX2060 fakat en kısa zamanda 3070 veya 3080 geçeceğim. Kullanım amaçlarım ise FPS ve hikaye oyunları, dizi, film ve sosyal anlamda olacak seneye okuyacağım oyun tasarımı bölümü için gerekli programları da kullanabilirim tabii o zaman daha iyi bir monitör geçiş yapabilirim. Biraz uzattım kısaca hangisi beni memnun eder?
@SkyRose
www.akakce.com
www.akakce.com
@SkyRose
Samsung LC27HG70QQMXUF 27" 1ms QHD FreeSync QLED Curved Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Samsung LC27HG70QQMXUF 27" 1ms QHD FreeSync QLED Curved Oyuncu Monitörü arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Asus TUF Gaming VG27WQ 27" 1ms WQHD Freesync Pivot Curved Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Asus TUF Gaming VG27WQ 27" 1ms WQHD Freesync Pivot Curved Oyuncu Monitörü arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.