ASUS Turbo 2070 Super Evo mu Palit GeForce 2070 Super GP OC mu?

hyalcinarikan

Megapat
Daha fazla  
Merhabalar, geçen hafta Gaming Gecesinden başlıktaki ASUS ekran kartını 4450TL'ye satın aldım. Fakat gördüm ki blower fanlı GPU'lar daha çok küçük kasalar için öneriliyor. Ben de iade edip Palit'in ekran kartını almayı düşündüm ama YouTube'daki videolarda o da 80 derecelerde gözüküyordu, ondan ne yapsam bilemedim sizce ne yapmalıyım?
İki kartın linki de aşağıda
ASUS: Asus Turbo-RTX2070S-8G-EVO GeForce RTX 2070 Super 8GB GDDR6 256Bit DX12 Gaming Ekran Kartı - incehesap.com
Palit: Palit GeForce RTX2070 Super GP x3 OC 8GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı

Son düzenleyen: Moderatör:
Turbo'yu tercih etmeyin. Aynı fiyatta daha iyi soğutmaya sahip modeller mevcut. Palit uygun gibi görünüyor ancak soğutması nasıldır bilemiyorum.

Bu iki modele bakabilirsiniz:

Turbo'yu tercih etmeyin. Aynı fiyatta daha iyi soğutmaya sahip modeller mevcut. Palit uygun gibi görünüyor ancak soğutması nasıldır bilemiyorum.

Bu iki modele bakabilirsiniz:
Windforce’a bütçem yetebilir belki ama Inno3D biraz aşıyor bütçemi. Windforce ile Palit’in arasındaki farklar nelerdir?

Dediğim gibi Palit modeli hakkında bilgim yok ancak Gigabyte Windforce OC 3X modeli başarılı bir model. Ayrıca muhtemelen bu iki model arasındaki tek fark soğutma performansıdır.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoda Palit hep 70-80 derecede geziyor. Windforce kaç derecelerde gezer bir fikriniz var mıdır?

@hyalcinarikan uzaymontaj olan sistemlerde ısı değerleir daha az olur, 75 derecelere çıkar o kart. Ayrıca Asus Turbo 5500 lira ama Inno3D 2070S Ichill 5200 lirayken neden param yetmiyor dediniz onu anlayamadım. Bu bütçeye çıkabiliyorsanız Ichill güzel kart gerçekten, indirimle biraz daha aşağıya inebilir fiyatlar.

@hyalcinarikan uzaymontaj olan sistemlerde ısı değerleir daha az olur, 75 derecelere çıkar o kart. Ayrıca Asus Turbo 5500 lira ama Inno3D 2070S Ichill 5200 lirayken neden param yetmiyor dediniz onu anlayamadım. Bu bütçeye çıkabiliyorsanız Ichill güzel kart gerçekten, indirimle biraz daha aşağıya inebilir fiyatlar.
Okursanız ben o kartı indirimden 4450TL’ye aldım.
Bir de uzaymontaj ne oluyor tam anlamadım?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı