Çok fazla uzatmayacağım, alınır mı? İnternette pek bir inceleme yorum video tarzı bilgilendirici bir içerik bulamadım. İşte ekran kartı.
Son düzenleyen: Moderatör:
Sakın o fiyata RTX 2070 almayın. O fiyata biraz bekleyip RTX 3070 alabilirsiniz.
Ürünün açıklamasını fark etmemiştim kutusu açılmış.Başka bir 2070s Bulmuştum 7800 tl fiyatında sizin attığınız 2080s kart ise teşhir ürünü çok bir sıkıntı çıkarırmı?Onu alacağınıza az daha koyup bunu alın, yerinizde olsam yeni kartları beklerdim ama.
![]()
MSI RTX 2080 SUPER VENTUS XS OC 256 Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
MSI RTX 2080 SUPER VENTUS XS OC 256 Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Martta alacağım zaten ama şimdiden bir karar vermek istemiştim beklemek daha da mantıklı geldi.Çıkarabilir, acele işiniz yoksa yeni kartları bekleyin hocam 1-2 ay sıkın dişinizi.
Mart'ta alacağım zaten ama şimdiden bir karar vermek istemiştim beklemek daha da mantıklı geldi.