ASUS UX32VD laptop Hackintosh kurma

Kenjitsu

Decapat
ASUS UX32VD i5-2467M 10GB RAM laptopuma Hackintosh kurulumu yapmak istiyorum daha önce çok defa denedim başarısız oldum, temiz bir şekilde sıfırdan kurulum yapmak istiyorum sizce hangi macOS versiyonunu kurmalıyım? ISO veya DMG dosyasını nereden indirmeliyim ve Config dosyasını nasıl laptopum için düzenlerim? Hangi rehberi takip ederek düzgün bir kurulum yapabilirim? (Not: Daha önce Technopat'ta bulunun Catalina. ISO'sunu ve rehberi denedim ancak başarılı olamadım).
Şimdiden teşekkürler.

ISO'yu denersen zaten başarısız olursun, .ISO hackintosh için değildir ve konularda da belirtilmektedir. O sisteme High Sierra indirip kurabilirsin. Yüksek ihtimalle sistemin için özel bir config yapılandırması gerekecek fakat böyle dediğime bakma, cidden kolay bir şey.

ISO'yu denersen zaten başarısız olursun,. ISO Hackintosh için değildir ve konularda da belirtilmektedir. O sisteme High Sierra indirip kurabilirsin. Yüksek ihtimalle sistemin için özel bir Config yapılandırması gerekecek fakat böyle dediğime bakma, cidden kolay bir şey.

Teşekkürler fakat PC'ye Mojave kurulum rehberinde verilen de bir ISO dosyası değil miydi?

Düzeltiyorum. RAW dosyası imiş, ben ISO diyerek yanlış belirttim, dediğim gibi bu RAW dosyaları ile denediğimde başarısız olmuştum. High Sierra kurmamı mı tavsiye ediyorsunuz? Ayrıca kendime özel Config'i nasıl hazırlayabilirim, bununla ilgili rehber mevcut mudur?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok da kendinize özel değil aslında, işlemciniz ile uyumlu bir smbıos'u olan Config'i kullanmak gerekiyor genellikle. Bunlar da bir rar halinde mevcut, tek yapmanız gereken indirip config.plist olarak onu kullanmak.

Çok sağ olun öyle yapacağım ancak son bir sorum olacak; Technopat'taki Mojave 10.14.6 Kemal Alkın'ın dosyasını indiremiyorum. Yandex linki var ve Premium istiyor dosya 10.66 GB olduğu için. Nasıl indirebilirim?
High Sierra RAW dosyasını indirmekteyim şu an, kurulumdan sonra bilgilendireceğim.
Evet USB'yi oluşturdum ve kuruluma başladım şu hatayı aldım acpi error method parse/execution failed bu hata defalarca art arda ekrana geliyor ne yapmalıyım?
Edit:
Bir süre bekledikten sonra açıldı kurulum ekranı geldi diski biçimlendirdim macOS yükle seçeneğine tıkladım ve karşıma macOS High Sierra yükle uygulamasının bu kopyası hasar görmüş olabilir diye bir hata çıktı ne yapabilirim?
Edit:

macOS High Sierra yükle uygulamasının bu kopyası hasar görmüş olabilir hatasının çözümünü @light kola adlı arkadaşın kendi konusunda belirttiği üzere kuruluma girmeden önce terminal penceresini açıp date 111213142016 yazarak bu sorunu aştım ve şu an kuruluma geçtim.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı