Asus ux32vd Yosemite Kurulumu Sorunu

yok_37

Hectopat
İyi günler arkadaşlar.

Uzun süredir laptobuma belli aralıklarla kurmaya çalışmama rağmen bir türlü hiçbir sürümü kuramadım.
En son olarak yayınlanmış olan "OS X 10.10 Yasemite RAW İmajı" konusundaki dosyayı indirerek anlatımları birebir olarak uygulamama rağmen ilk olarak "IOBluetoothHCICotrollerStart" kaldım ve çözümü uyguladım. Daha sonrada "smc : successfully initialized." kısmında kalmaya başladı. Bu sorunla ilgili bahsedilen tüm flagları kombinasyonlu olarak denememe rağmen hiç birinde bu sorunu geçemedim. Diğer sürümleride kurmaya çalıştım fakat şuan hatırlayamadığım bir sürü sorunla karşılaşdım ve hiç kurulum ekranına gelemem. Konuyla ilgili yardımlarınızı beklemekteyim. Temel bilgiye sahip olduğumu düşünüyorum fakat sadece temel bilgim var bir şey önerdiğinizde kolay bir dille anlatırtanız daha iyi olacaktır. Sistem özeti şu şekildedir.

Processor : Intel Core i5-3317U 1.7 GHz
Graphics adapter : NVIDIA GeForce GT 620M - 1024 MB, Core: 625 MHz, Memory: 900 MHz, 296.25
Memory : 6030 MB , PC3-12800
Mainboard : Intel HM76 (Panther Point)
Harddisk : Hitachi Travelstar Z5K500 HTS545032A7E380 + 24 GB SSD Cache, 320 GB 5400 rpm +24GB SSD Cache
Connections : 3 USB 3.0, 1 VGA, 1 HDMI, Audio Connections: Headset Combo, Card Reader: SD-Cardreader, Mini-VGA
Networking : 10/100 MBit Lan Adapter (10/100MBit), Intel Centrino Advanced-N 6235 (a b g n ), 4.0 Bluetooth (Uymadığını biliyorum yerine uyumlu olan bir usb wifi aldım)

Not: Bios ayarları doğrudur.

İstanbul için getir beraber ugraşalım kurarız diyen varsa gelebilirim :)

merhaba ben asus ux31a i7 3517u modeline kurdum neredeyse sorunsuz çalışıyor bios ayarlarından usb configuration bölümünden XHCI Pre-Boot Mode disable yap VT-D Disable yap kurulumda dart=0 ekle

Clover/kexts/10.10 klasöründen FakeSMC hariç bütün Kext'leri silerekmi denediz yoksa direkmi kurdunuz yeni usb hazırlıyorum şuan eskisiyle oynadığım için

Dedigin sekilde yaptim nv_disable=1 ile kurulum ekranina geliyorum klavye caliyor fakat fare calismiyor :s clover menusundede fare calismiyor hic bir kext silmedim

Son düzenleme:
Dediklerinizi Yaptım nihayet kurulum ekranına geçebildim touchpad çalışmıyor harici mouse ile kurulum yapıyorum.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı