Ahkaber

Kilopat
Daha fazla  
Meslek
Şehir Plancısı
Merhaba arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi ben bu 2 monitör arasında kaldım.

Eğer Asus VN247H alacak olursam vatan bilgisayardan yaklaşık 700 TL'ye alacağım.
Ancak Asus VG248QE'yi alacak olursam 2. el olarak alacağım ve fiyatı 800 TL olacak ve 24 ay garantisi daha var. Monitör gerçekten çok temiz kullanılmış jelatinleri dahi çıkarılmamış.

Sizce hangisini almalıyım. Bu arada bana 144 FPS alamıyor isen VG248QE alma demeyin çünkü alabiliyorum.

Not: Ekran kartım MSİ GTX 970.
Bu nedenle sizce hangisini almalıyım benim gönlüm VG248QE'den yana.

İkinci ele birşey diyemem ama sıfırını zaten 1000 liraya bulabiliyorsun. 1 sene kullanılmış alet sonuşta 200 liraya değermi

@Mesutasdqwe bütçem olmadığı için ikinci ele yöneldim ve doların yükselmesi nedeniyle monitörü en ucuz 1134,65 TL ye bulabildim zaten şuanda elimde 700 TL gibi bir para bulunmakta 100 TL bulmaya çalışıyorum almak için. Yani arada yaklaşık 400 TL gibi bir fark oluyor. Ve almışken güvenli ve büyük yerlerden alışveriş yapacağım için bu fark da değişmeler meydana geleceğinden mecburiyetten alacağım. Ve sizin öneriniz hangisi olurdu bana monitör olarak.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı