ASUS VG248QG alınır mı?

Hocam aynı modeli yaklaşık 2 yıldan beri kullanıyorum ürün güzel tasarımı özellikleri filan ama ben ne zaman FPS'i 165'e sabitlesem (sabitlediğimde ekrandaki yırtılmalar bayağı azalıyor) 10 saniyede bir ekranda anlık olarak biraz yırtılmalar oluyor bu da oynarken birazcık rahatsız ediyor. Bu sıkıntıyı G-SYNC + V-Sync + NVIDIA Low Latency'yi Ultra yaparak çözmüştüm ama oyunda az da olsa bir tık input oluyor bu da FPS oyunlarında rahatsız ediyor o yüzden FPS'i sabitlemeden oynuyorum. Önerim ise XL2411K diyecektim ki onun fiyatı yaklaşık 1000TL pahalanmış benim aldığım zamanlarda fiyatlar neredeyse aynıydı.
 
Hocam aynı modeli yaklaşık 2 yıldan beri kullanıyorum ürün güzel tasarımı özellikleri filan ama ben ne zaman FPS'i 165'e sabitlesem (sabitlediğimde ekrandaki yırtılmalar bayağı azalıyor) 10 saniyede bir ekranda anlık olarak biraz yırtılmalar oluyor bu da oynarken birazcık rahatsız ediyor. Bu sıkıntıyı G-Sync + V-Sync + NVIDIA Low Latency'yi Ultra yaparak çözmüştüm ama oyunda az da olsa bir tık input oluyor bu da FPS oyunlarında rahatsız ediyor o yüzden FPS'i sabitlemeden oynuyorum. Önerim ise XL2411K diyecektim ki onun fiyatı yaklaşık 1000TL pahalanmış benim aldığım zamanlarda fiyatlar neredeyse aynıydı.

FreeSync kullanmıyor musunuz hocam?
 
FreeSync değil G-SYNC var bu monitörde herhalde. Ama dediğim gibi oyun içi V-Sync + G-Sync yaparsanız yırtılmalar olmuyor ama ben FPS oyunları oynadığım için o birazcık input bile rahatsız ediyor hocam.
 

Geri
Yukarı