xMarshallD Hectopat Katılım 30 Ocak 2021 Mesajlar 352 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2022 #1 Merhaba. Ben çoğunlukla Valorant oynuyorum ama arada Minecraft Fall Guys gibi oyunlarda oynuyorum arada. TN panel mi almam lazım IPS mi? TN panel: ASUS VG248qg. IPS panel: ASUS VG259QR.
Merhaba. Ben çoğunlukla Valorant oynuyorum ama arada Minecraft Fall Guys gibi oyunlarda oynuyorum arada. TN panel mi almam lazım IPS mi? TN panel: ASUS VG248qg. IPS panel: ASUS VG259QR.
mars0009 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Nisan 2018 Mesajlar 3.230 Çözümler 9 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2022 #2 Profesyonel olarak rekabetçi oyun oynamıyorsan IPS tercih etmelisin.
xMarshallD Hectopat Katılım 30 Ocak 2021 Mesajlar 352 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2022 #3 mars0009 dedi: Profesyonel olarak rekabetçi oyun oynamıyorsan IPS tercih etmelisin. Genişletmek için tıkla... Yani profesyonel olarak oynamıyorum ama yüksek ranklara çıkmak isterim öyle aşırı da ciddiyetsiz oynamıyorum.
mars0009 dedi: Profesyonel olarak rekabetçi oyun oynamıyorsan IPS tercih etmelisin. Genişletmek için tıkla... Yani profesyonel olarak oynamıyorum ama yüksek ranklara çıkmak isterim öyle aşırı da ciddiyetsiz oynamıyorum.
mars0009 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Nisan 2018 Mesajlar 3.230 Çözümler 9 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2022 #4 xMarshallD dedi: Yani profesyonel olarak oynamıyorum ama yüksek ranklara çıkmak isterim öyle aşırı da ciddiyetsiz oynamıyorum. Genişletmek için tıkla... IPS tercih edebilirsin, profesyonel dediğim e-spor yüksek ranklar için çok önemi yok bence.
xMarshallD dedi: Yani profesyonel olarak oynamıyorum ama yüksek ranklara çıkmak isterim öyle aşırı da ciddiyetsiz oynamıyorum. Genişletmek için tıkla... IPS tercih edebilirsin, profesyonel dediğim e-spor yüksek ranklar için çok önemi yok bence.
Afaki Kilopat Katılım 6 Mart 2019 Mesajlar 937 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2022 #5 IPS almalısın.