hihihua
Hectopat
- Monitör
- ASUS VG249Q1A
Bir süredir ASUS'un başlıkta da görmüş olabileceğiniz üzere VG249Q1A model monitörünü kullanıyorum ve geçen yıl haziran ayındaki garanti sürecime kadar sorun yaşamamıştım. O dönem yatay olarak farklı farklı renklerde boyu bir piksel olan yatay çizgiler oluşuyordu. Bir süre göz ardı ettikten sonra tüm monitörü kapladı garantiye verdim. Tahminimce panel değişti s. Orun çözüldü. Ben de garanti sürecimin bitmek üzere olduğunu belirterek bir daha tekrarlayıp tekrarlamayacağını sorduğumda tekrarlamayacağı cevabını aldım ve şu an bugüne geldiğimizde sorun farklı şekilde yine tekrar etti. Bir süredir umursamıyor olsam da aşağıda ekte görebildiğiniz üzere rahatsız edici bir boyutu tekrar aldı. ( büyümeye de devam ediyor.
Benim artık ne ASUS'tan ne de çözüm yollarından umudum kaldı. -saç kurutma makinesiyle geçici olarak çözenler olmuş- bu saydığım sebeplerden ötürü size sorum monitörün sorun olmayan kısımlarına ekranı rescale edip edemeyeceğim?
Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Benim artık ne ASUS'tan ne de çözüm yollarından umudum kaldı. -saç kurutma makinesiyle geçici olarak çözenler olmuş- bu saydığım sebeplerden ötürü size sorum monitörün sorun olmayan kısımlarına ekranı rescale edip edemeyeceğim?
Yardımcı olursanız çok sevinirim.