ASUS VG249Q1A monitörde çıkan çizgiler

Slenders

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, dün gece CS2 oynarken Alt Tab attım Spotify'dan şarkı açmak için. Masaüstünde böyle çizgiler gördüm. Diğer monitörümde ise yok. Vizyon bilgisayar'dan 1 sene 3 ay oluyor alalı. Sorunum bu, hiçbir zaman darbe ya da paneli kıracak bir şey yapılmadı.
Sizce garantiye götürsem yardımcı olurlar mı? Ankara'da yaşıyorum. Vizyon'a mı götürmem gerek illa?

Son düzenleyen: Moderatör:
Gönderdim parça değişimi bekleniyor şu anda.

Panel değiştirecekler parça beklliyorlarr, parça da Tayvan'dan geliyor.

Hocam bende garantiye verdim benimki de büyük ihtimalle Tayvan'dan geliyor bu monitörde kronik sorun mu bu sıralar bu sorunla çok karşılaşan var forum sitelerine baktım.

Ölü pikselde çoğalma oldu mu?

Hocam bende garantiye verdim benimki de büyük ihtimalle Tayvan'dan geliyor bu monitörde kronik sorun mu bu sıralar bu sorunla çok karşılaşan var forum sitelerine baktım.

Ölü pikselde çoğalma oldu mu?
tayvandan parça gelmedi ki, bekliyorum halen.

Aynı monitörü bende kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım. Şanslıyım sanırım

Su an sadece 3 tane var. Gelecekte ne olur bilemem ama.
ölü piksel 5 üstü olmadığın da ve çok büyük olmadığın da dert etmiyorum gözüme çarpmıyor. Yıllarca dandik monitörler de ölü pikselerle oynadığım için gözüm alışmış

Aynı monitör ve aynı sorun, galiba VG249Q1A kronik sıkıntılı bir cihaz, ben de 1 tane çıktı yatay bir uzun çizgi şeklinde ekranın alt kısmında tam olarak Başlat menüsü simgesine denk geliyor, Asus'un sitesinden rapor oluşturdum UPS kargo gelip alacak bakalım süreç nasıl olacak, sizin sıkıntınız giderildi mi? Cihazım "Sms Infocomm" diye bir servise gidecek.

Son düzenleme:

Aynı sorun bende de vardı aynı servise ben yolladım ve uzun sürdü yapmaları monitöre bir şey olmasın diye kendim götürüp kendim getirdim tertemiz yapmışlar şu an sıkıntısız çalışıyor nazar değmesin.

Cevap için teşekkürler dostum, ne kadar sürdü ben de göndermeyi düşünüyorum. UPS gelip alacak.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…