Tyr Decapat Katılım 7 Haziran 2022 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2024 #1 Monitör Asus vg249q1a Monitörümün üstünde sağın da solunda bir parmağın yarısı kadar siyahlıklar var. Nasıl gidiyor? Çok rahatsız edici yardım edebilecek var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 14 Ekim 2024
Monitörümün üstünde sağın da solunda bir parmağın yarısı kadar siyahlıklar var. Nasıl gidiyor? Çok rahatsız edici yardım edebilecek var mı?
Bartek59 Kilopat Katılım 26 Eylül 2016 Mesajlar 561 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2024 #2 Gitmiyor diye biliyorum. İnce kenarlı monitörlerin biyolojik yapısından kaynaklı. O olmazsa ışık sızmalarını aşırı derecede hisederdin. Kalın kenarlı monitör alsaydın bu kısım onun altığında kaldığından seni rahatsız etmezdi.
Gitmiyor diye biliyorum. İnce kenarlı monitörlerin biyolojik yapısından kaynaklı. O olmazsa ışık sızmalarını aşırı derecede hisederdin. Kalın kenarlı monitör alsaydın bu kısım onun altığında kaldığından seni rahatsız etmezdi.
8 837168 Picopat Katılım 14 Eylül 2024 Mesajlar 852 Çözümler 7 14 Ekim 2024 #3 Tyr dedi: Monitörümün üstünde sağın da solunda bir parmağın yarısı kadar siyahlıklar var. Nasıl gidiyor? Çok rahatsız edici yardım edebilecek var mı? Genişletmek için tıkla... Artık monitörler çerçevesiz üretildiği için onu görmek zorundasın ama nasıl o a kadar rahatsız etti anlamadım.
Tyr dedi: Monitörümün üstünde sağın da solunda bir parmağın yarısı kadar siyahlıklar var. Nasıl gidiyor? Çok rahatsız edici yardım edebilecek var mı? Genişletmek için tıkla... Artık monitörler çerçevesiz üretildiği için onu görmek zorundasın ama nasıl o a kadar rahatsız etti anlamadım.