ASUS VG249QL3a monitörde glitch oluyor

Hocam bende hali hazırda DP kablosu var zaten monitörün yanında verilenlerden. 180 Hz de ekranda çizikler oluşuyor. Ve bu çizikler bilgisayarı açtıktan yarım saat sonra falan başlıyor. 165 hz alınca düzeliyor. Garip :D
Aynı sorun var hocam iade etmeye çalışıyorum ben de inatla almıyorlar. Bir çözüm bulabildin mi ? Oyuna girdiğim an otomatik 180Hz yapıyor kendini. 165'de kalsa kullanmaya devam edebilirim ancak kendini otomatik 180'e atıyor ve bir türlü kapatamadım bunu.

çözümü buldun mu
Kral 180Hz'i silmeyi başardım şimdi. Bulabildiğim tek çözüm buydu. 165hz max hertz olduğundan yırtılma sorunu düzeldi gibi gözüküyor

Son düzenleme:
Aynı sorun var hocam iade etmeye çalışıyorum ben de inatla almıyorlar. Bir çözüm bulabildin mi ? Oyuna girdiğim an otomatik 180Hz yapıyor kendini. 165'de kalsa kullanmaya devam edebilirim ancak kendini otomatik 180'e atıyor ve bir türlü kapatamadım bunu.

Kral 180Hz'i silmeyi başardım şimdi. Bulabildiğim tek çözüm buydu. 165hz max hertz olduğundan yırtılma sorunu düzeldi gibi gözüküyor
Nasil sildin kral bende deneyeyim

Nasil sildin kral bende deneyeyim
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
CRU programını yükle hocam. Şu videonun ilk 30-40 saniyesinde adam istemediğiniz seçeneği silin diyor. Extansion blocks kısmından edite tıklayıp 180Hz seçeneğini sildim. Bu sayede max hertzim 165 oldu. Hatta şimdi 178 olarak yeni bir tane oluşturdum ve yırtılma olmuyor 3 4 saattir. En kötü tekrardan 165 dönerim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
CRU programını yükle hocam. Şu videonun ilk 30-40 saniyesinde adam istemediğiniz seçeneği silin diyor. Extansion blocks kısmından edite tıklayıp 180Hz seçeneğini sildim. Bu sayede max hertzim 165 oldu. Hatta şimdi 178 olarak yeni bir tane oluşturdum ve yırtılma olmuyor 3 4 saattir. En kötü tekrardan 165 dönerim.

Akıcılık nası oyunlarda

Yani oyunu etkileyen bir durum yok ki kral. 180Hz'den 178'e düştüm. 2 hertz hiçbir şeyi değiştirmedi açıkçası :D. Ek bir program kurmuyoruz zaten sadece belirli hertzi siliyoruz arkaplanda çalışan bir program değil

Hocam merhaba. Sorununuz tamamen çözüldü mü acaba yoksa ilerleyen dönemlerde yine sorun yaşatmaya başladı mı? Bir tanıdığımıza aldık monitörü daha yeni eğer sorun yine tekrarladı ise ürünü iade etmeyi planlıyoruz şu an kasasını teslim alamadığı için deneme imkanımız olmadı ürünü.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı