ASUS VG249QM1A'da Hz değiştikçe görüntü gidiyor

shaxef

Decapat
Daha fazla  
Monitör
Asus VG249QM1A
Öerhabalar ben bir oyun bağımlısıyım 24 saat bilgisayarımı açık tutuyorum. Öncelikle belirtmek isterim ki bu arıza bilgisayar kapalıykende aynı şekilde devam etmektedir. Ekran kartım RTX 3060 12 GB versiyonudur fakat ekran kartından olduğunu düşünmüyorum. Olay şu şekilde gerçekleşti uyuyordum ve her zamanki gibi bilgisayarım açıktı uyandığımda ekranımda çok ufak çizgiler olduğunu fark ettim ve 144Hz düştüğünü gördüm. İlk başta tekrar 240Hz çektiğimde renkler gayet düzgündü fakat bilgisayarı aç kapat yaptığımda monitörün açılıp kapanmasıyla birlikte bu şekilde olmaya başladım. Monitörün seri numarasını bulamıyorum Amazon'dan e-arşiv faturam var. Garantisinin devam ettiğini biliyorum sizce sorun nedir? İşte video:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
hocam merhabalar aynı sıkıntı bende de mevcut 240 hz kullanırken bir sıkıntı yok ama ps5 e bağlanınca oto 60 hz ye düştüğünden ekran bozulmaya başlıyor sorunu çözebildiniz mi

Hocam merhaba aynı sıkıntı bende de mevcut 240 Hz kullanırken bir sıkıntı yok ama PS5'e bağlanınca oto 60 Hz'ye düştüğünden ekran bozulmaya başlıyor sorunu çözebildiniz mi?

Hayır çözemedim yeni monitör bakmaya başladım bir daha ASUS kullanacağımı düşünmüyorum 🫣

sizde 270 e alınca sıkıntı oluyor bende 240 dan 144-120-60 a alınca değişik ve garantisi bittikten sonra yapması da komik açıkcası sanırım bende yeni bakacağım teşekkürler

Sizde 270'e alınca sıkıntı oluyor bende 240'dan 144-120-60'a alınca değişik ve garantisi bittikten sonra yapması da komik açıkçası sanırım bende yeni bakacağım teşekkürler.

Kamerada gözükmese bile bende 270-50 arası hepsinde oluyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı