ASUS VG24VQ alınır mı?

409747

Hectopat
Katılım
3 Ocak 2021
Mesajlar
136
Merhaba. Genelde hikayeli oyunlar severim ancak rekabetçi oyunlar da oynarım. Kendimi belli bir oyun türüyle kısıtlamak istemiyorum. Onun dışında internette takılma, dizi-film izleme gibi genel olarak tüm alanlarda kullanacağım. Sizce bu monitör uygun mu?
Bu monitörle ilgili konulara baktığımda renk bakımından özelliklerinin bazı kaliteli ve buna göre daha ucuz TN panel monitörlerle neredeyse aynı olduğunu gördüm (zowie XL2411P). Ondan dolayı bazı kişiler bundansa bir TN panelin daha iyi olacağını tavsiye ediyordu. Çünkü alınan tepki hızları vs. muhtemelen daha yüksek olacaktır. Ancak TN panellerde sürekli karşıdan bakmak gerekli. Farklı açılardan bakınca kalite büyük oranda düşüyor. İnsanlar da genel olarak monitöre genelde karşıdan bakar sağdan ya da soldan bakacak değil ancak ben bu şekilde kendimi sınırlandırmak da istemiyorum. Ondan dolayı bu monitörü uygun gördüm. Sizce alınmaya değer mi? Ve ayrıca 1500-2000 TL bandında kaliteli VA panelli monitör öneriniz varsa yazabilirsiniz.
 
Bende Vatan Bilgisayar'dan 1650 liraya aldım çok memnun kaldım TN panel eğer Full rekabetçi oyunlar oynayacak isen mantıklı onun haricinde günlük her işi yapabileceğim bir monitör.
 

Geri
Yukarı